blood and bones

Mikael Mason
Mikael Mason
hell around us
Hozzászólások száma :
47
Korom :
19
Fajom :
Vérhiúz
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
Tulajdon
Play by :
Valentijn Dijkman

blackout frpg

Hiúz
Hiúz

Rang
: Alakváltó
Vas. Nov. 10, 2024 6:29 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
blood and bones

Rányalok a számra, mert kiszárad ettől a témától, zavarba jövök, összeesek és széthúz a lelkem, nem akarok a családról beszélni, apámról, aki úgy kezelt, mint egy bábut akibe üríthetett.
- Talán nekem könnyebb így. - talán nem, lehet csak őrülten szégyellem, lehet csak rühellem, hogy megtörtént, hogy nem voltam elég erős megvédeni magam, hogy anyám meg nem is akart. Akkoriban olyan csenevész voltam, egy kést alig bírtam volna megemelni, ma már leharapnám a tetves féreg fejét, kitépném a nyomorult szívét és a farkát a szájába tömném, lenyelné, míg elvérzik. Vajon olyan jó lenne a saját szájába feszegetni is?
A harag fellobban a szívem mélyén és a szemem árkában.
Felbőszít a szavaival, annak ellenére, hogy igaza lehet.
Összepréselődnek a fogaim.
- Még… soha senkinek nem beszélem erről, nem tudom, hogyan kéne és mit  mondanod rá. - de azt igen, hogy nem helyes és nem is akarok beszélni róla, főleg nem vele, aki nem érti, hogy ez mennyire nem helyes, hogy mennyire fáj, hogy összetép és kisemmiz, hogy azt tanítja csak egy senki vagyok, akivel megtehetnek mindent.
A kezeim ökölbe szorulnak azt hittem… azt hittem együtt érez majd velem, de rá kell jönnöm, neki ez egy zselés szaloncukor december elején. Ott van a boltok polcain, oly természetes.
- Lószart. - hörrenek idegesen, de nem merek jobban káromkodni.
- Látod milyen ember vagyok. - biztos vagyok benne, hogy sokkal jobban látja, mit azt szavakká formálja.
- Általad más leszek? - felszalad a szemöldököm, ha tehetném leráznám a kezét magamról, ne simogasson, mert nem akarom.
A harag égető láva a véremben, a csontok olvadnak tőle. És itt van bennem a kielégítetlen vágy.
Nagyot sóhajtok, nem fejtem ki neki, hogy a barátnőm nem ilyen, ahogy nem merem szóba hozni, hogy van, mert félek, hogy nem tetszene neki, így pedig azt gondolom, ha nem mondom el, akkor még csinálhatom, max majd azt mondom neki, hogy nem mondta, de közben tudom, hogy nagyon meg fog büntetni érte és legyek őszinte magamhoz akarom, hogy megtegye, végre büntessen meg. Azért, hogy élek, hogy beteg elme vagyok, hogy romlott lélek, hogy az vagyok, aki. Fekély, métely, galád.

Nem kellettem magam, ahogy öltözöm praktikusan teszem.
- Igen? Mit? - mi az az egy dolog, amit jelent a négy szó? Felé pillantok és betűröm az ingem.
- Bocsáss meg, hogy nem vagyok a személyednek elég felnőttes. - acsarog a hangom, felbosszant már ezzel. Nem vagyok egy kölyök, de igen, szét vagyok esve, mert miért mondtam el neki a sok hülyeséget, minek?
Szemmel követem, ahogy tisztálkodik, lehet nekem is kellett volna?
Most… most mocskosnak érzem magam, igénytelennek,
Fáj. Nagyon szerettem volna megfelelni neki, olyan rettentően nagyon. Mély levegőt veszek, beszorítom a tüdőmben míg rá várok.
A ruháit jobban bírja, mint engem… nem lehet. Nem.. nem tettem és nem adtam semmit. Fájdalom és csalódás hasít a lelkembe és magam sem értem miért. Mit számít nekem ő? Semmit. Igaz?
Akartam, hogy kelljek neki, hogy tetszem neki, hogy vágyjon rám.
Megakad a tekintetem rajta, nem tehetek róla, de szép ez a dög, akarom, kívánom.
- Magam sem tudom Samael. - és ezt pontosan tudja, amit mondhatnék, az nem kellene és nem tetszene neki. Megértésre vágyom, szeretetre, szerelemre, arra, hogy valaki úgy akarjon majd belepusztul, a vágyat akarom, a mindent elsöprő akarást, a perzselő vágyat, hogy valaki így akarjon engem. De ezt csak nem mondhatom ki neki, kinevetne.
- Hüm? - rajtakapottan pillantok a cipőmre. Az arcom felforrósodik.
- Csak… megnéztelek. - vállat vonok, ne mondhatom el neki, hogy mennyire tetszik, látom a sebhelyeket, az izmokat, majd kérdezem a sebekről, a testéről róla, egyszer… úgy szeretnék a bizalmasa lenni, aki mellé bújik és titkokról fecsegünk, hogy azt mondja apám egy féreg, egy tetű, aki nem érdemel halált sem, hanem kínokat, aki megölel és simogat, járhat ez nekem.
- Tudod, hogy mi Séaghdha képessége? Jártál már a cirkuszban a műsora alatt? - hogy tereljem a szót is arról, hogy miért nem engem kért meg, hogy öltöztessem fel?

Vissza az elejére Go down

Samael
Samael
hell around us
Hozzászólások száma :
33
Fajom :
vámpír
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
birtokos
Play by :
James Crabtree

blackout frpg

Mestervámpír
Mestervámpír

Rang
: Vámpír
Vas. Nov. 03, 2024 4:51 pm
A vadászat néha
jobb, mint a préda.
Ahogy a fiú arca rándul, a tekintete sötétedik, felfénylik majd megint elsötétedik, a szeplői alatt pedig a harag festi meg piros pírral, az minden szónál beszédesebb reakció arra, amit mond, így nem elégedetlen, ahogy figyeli. Szórakozottan szemléli, hogyan hatnak rá a szavai, bár nem ő választotta a kommunikáció ezen formáját, így tudja, hogy a legőszintébb reakciót tudja kicsikarni belőle, ami csak ebben a pillanatban elérhető.

Jó. Ezzel elégedett.

- Ez így becsületes, ha bevallod, hogy magad miatt finomkodsz a szavakkal - nem lesz tőle jobb. Szerinte. De nem kérdezte a véleményét és most csak ott ül a szája sarkában, mint egy csepp fényes nyál anélkül, hogy kimondaná, feltétlenül a tudtára hozná. Tudja, hogy vitázna vele. Már tudja, és ezért felkészülhet rá, hogy a kedve szerint irányítsa a beszélgetést, az elégedettségtől kifényesednek kék szemei.

Nehéz eset, de nem reménytelen.

- Mikael, legyen eszed, nem formáltam róla véleményt, hanem jellemeztem a saját szavaimmal. Tényszerű tévedést követtem el, vagy így igaz, ahogy mondom? - mint színházi előadás előkelő közönsége, páholyából figyeli a harag fickándozását, mélységes mély elégedettséggel, mert ha a haragját meghajlítja a saját akarata szerint, elő fog bukkanni a többi érzelem, és pont úgy hozzá kötődnek majd, mint a düh.

- Még nem fogalmaztam meg véleményt az életedről, mert még nem tudom pontosan milyen emberré formált téged, mielőtt rád tehettem volna a kezem -könnyű és birtokló a simogatása a fején, vörös hajában, illusztrálja vele a saját szavait, csitító dallamot játszva a méreg húrjain, bár az sem kizárt, hogy csak felcsavarja őket, de hadd szikrázzanak, robbanjon ki belőle minden indulat ha van most, hogy tudja, mit kell helyrerakni.

- Ezer év tapasztalatából nézem a nőket, Mikael, én azért nem tudom őket tisztelni, mert gyorsan változó, kapkodó ösztönlények. Múlandóságukkal fizetnek azért, mert ők teszik lehetővé az élőlények szaporaságát, ez kicsinyessé és gyorsan kiégő lényekké teszi őket, és csak a legszörnyűbb asszonyszemélyek élik meg a saját felemelkedésüket, a vámpírlétet is csak a leggonoszabb nők tudják túlélni, ami elveszi tőlük a percéletűség mámorát. Ez volt a véleményem, róluk - teszi még hozzá, lusta pillantással szemlélve a vörös arcát, hogy lássa, miként érintik ezek a sarkosságok.

- Neked nagy a szád. Ez is négy szó, de csak egy dolgot jelent - viszonozza a kötekedést langyosan, ám a szemei a kérdés hallatán rosszallóan szűkülnek össze, megsejtve, hogy ami választ adna, azt koncként cincálná szét a fiú. Inkább az öltözését figyeli, nem mozdulva meg a karosszékben amíg szép tagjait elrejti, egyiket a másik után, gyorsan és praktikusan, önmaga mórikálása nélkül, de mégis olyan figyelemmel követve, mintha előadásra invitálta volna a vámpírt.

- Szétestél, te magad sugalltad, időt kérsz, menekülsz. Engem nem érdekel jelenleg, hogy mire vágy, én akarom azt, hogy felnőtt emberként társalogj velem - felkel a karosszékből és a lakrészének fürdőjéhez lép, hogy egy nedves törölközővel végigtörölje magát kimért, nyugodt mozdulattal, minden pillanatban a tudatában annak, hogy ezt a megtisztálkodási lehetőséget felajánlhatta volna a macskának, de nem tette. Ruhából sem a földön fekvőt veszi fel, egy tiszta, sötét nadrágot hoz elő, törtfehér, selymes tapintású kasmírpulóverrel, amit olyan törődő szeretettel simít végig, mint a fiú testét még sohasem, lecsippentve róla egy szöszmöszt.

- Mire vágysz te? - alsót húz, nadrágot rá, hosszú combjain fakó hegeket látni ha az alakváltó eléggé figyel, lassan gyógyuló, alakváltók okozta sebhelyek ezek, de inkább játékos, csak mélyre ment karmolásnak tűnnek és nem letális csapásoknak. Néhány év alatt kifakulnak, egy évtized, vagy egy század múlva már nyoma sem lesz rajta. Nyúlánk és izmos alakján olyan nyomot nem érthet tetten, amit kereszt vagy szenteltvíz okozott volna, mint gyakori vámpírsérülés. Sima bőre alatt simára edzett, szálkás izmok őrzik az örökkévalóság esszenciáját és a végtelen vadászmezők kiterjedtségét.

- Bámulsz. Miért?

Mikael Mason
Mikael Mason
hell around us
Hozzászólások száma :
47
Korom :
19
Fajom :
Vérhiúz
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
Tulajdon
Play by :
Valentijn Dijkman

blackout frpg

Hiúz
Hiúz

Rang
Szer. Okt. 30, 2024 10:07 am
blood and bones
Megrándul a szám és a vállam is, ahogy kimondja. Akár meg is üthetne, úgy érnek a kimondott szavak, mert hiába tudom, hiába vagyok tisztában azzal, ami történt, mégis ahogy így elhangzik, úgy hat rám, akárha forró olajba mártana, mert szerinte ez semmi. Szerintem pedig minden, mindannak lenyomata, amilyen vagyok, aki vagyok, akivé lettem, és az romlott, rossz, beteges.
A düh megint maga alá temet, miatta. Még soha senkinek nem beszéltem erről, csakis Logan és Kayden tud róla és most ő. Mégis úgy beszélünk róla, mintha egy semmi lenne, mintha csak egy cukorka került volna a számba. Meg sem érdemelte a bizalmam, miért mondtam el neki? Ostoba vagyok. Ez… nem egy kiló kenyér, nem egy semmiség. Bűn.
A fogaim csikorognak a haragtól, és attól, hogy mennyire semmibe veszi.
- Úgy.- igen, úgy értem. Sejtem ő jobban szerette volna úgy hallani, hogy megbaszott az apám.
- Nem anyám miatt, magam miatt. - de nem kéne hiszen neki ez egy korty levegő, oly egyértelmű, hogy kár volt beszélnem róla.
Azonnal világossá válik, hogy ő nem egy érző lény, ő csak egy vérengző szörnyeteg, aki szerintem máris arról fantáziál, hogyan fog visszaélni a szar helyzetemmel.
- Milyen könnyedén formálsz véleményt az életemről. - kavargó harag zabálja a belső szerveim, zsibbadok ebben, fájok ebben. Nem vártam egyebet tőle, csak némi észérvet, vagy észrevételt, talán egy cseppnyi megértést.
Nekem nem móka egy délies pedofil áldozatának lenni, nekem nem oké, hogy a szexet kínnak élem meg, míg a hév el nem ragad, hogy bűnnek érzem és akkor tisztulok meg, ha vad kínokat élek meg közben. De nem ő fog lelki gyógyír lenni.
Rettentően vágyom a nagy szerelemre, olyanra, amiről beszélnek Élie és Séaghdha között, vagy vannak itt többen és nekem… nyilván nem kaphatom meg, ahhoz… de ki tudja még? Nem?
Megborzongok a simogatása alatt, főleg, mert a keze hideg a dühtől forró bőrömön.
Gúnynak érzem a rombolós játék kifejezést. de én mondtam annak, igaz? Mégis meggúnyol vele, kisemmiz, a földbe döngöl és a harag könnyeit benyelem a torkom legmélyére.
- Miért ne  tisztelném őket? - összeszalad a szemöldököm, talán nem kéne? Egyik sem ártott nekem valójában, mitől ne tenném?
- Értem. - nőstény és hím… az állatról beszél, megint arra kell gondolnom, hogy csakis a macska érdekli belőlem, sőt mi több, ez egészen biztos. Harag és sértettség kúszik a torkomba, savként marja a nyelőcsövem. Tessék, itt van ez a simogatás is, jó, hogy nem cirógatja meg az állam és a hasam.
Felmorran a macska bennem.
- Ez négy szó.- a miheztartás véget, de sejtem az engedelmességet kell belőle kiemelni.
- Tőled nem leszek magányos? - mert biztos vagyok benne, hogy azt nem fogja bennem tompítani és vissza sem kérdezek, hogy milyen jellegű engedelmességre vágyik, mert félek, amit mondana kifejezetten fájna és nem akarom, hogy lekorlátozzon.
Eltolom magam tőle és ahogy felállok kinyújtóztatom zsibbadt tagjaim, nem látványosan kezdek öltözni, hanem csak úgy magamnak, a testemben harag és kielégítetlen vágy tombol, mindkettő elég idegőrlő.
- Rendben. - úgy körbevezetem öröm lesz nézni.
- Jobban sikerül fókuszban maradnom? - felszalad a szemöldököm, mire gondol a költő vajon?
Felhúzom a nadrágom, a zoknim és összehúzom a nadrág cipzárja, begombolom és felveszem az ingem. Hogyan is hívta a ballagó öltözékem.
- Szerinted én fókuszra vágyom? - na persze nem vagyok rest azt is végig nézni, ahogyan ő öltözik fel, mert mindennek ellenére külsőleg tetszik nekem ez a dög, formás, ígéretes, erős, magas… szép és izgató. Csak ne gyűlölném máris ennyire.

Samael
Samael
hell around us
Hozzászólások száma :
33
Fajom :
vámpír
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
birtokos
Play by :
James Crabtree

blackout frpg

Mestervámpír
Mestervámpír

Rang
Csüt. Okt. 17, 2024 12:56 pm
A vadászat néha
jobb, mint a préda.
- "Több"? Úgy érted szex? Dugás? Anyád érintettsége miatt szemérmeskedsz a szavakkal? - tűnődve nézi Mikaelt, egy kis mosollyal a szája szélén, elkapva a szemrándulást, de nem teszi szóvá, pedig ezek az apró gesztusok sokat elárulnak a valóságos jelleméről, éretlenségéről, a vagány felszín alatt hordozott kölyökhájról, ami nem a testén, de még a tudatán és lelkén telepedett meg, amit még nem koptatott le róla a kor és az élet, a tapasztalat. Még nem keményedett meg, nem vált jellemmé, kialakulatlan.

Van benne valami bájosság, ebben el tud gyönyörködni, mint egy nagyfejű macskakölyök botladozásában, csak ez a kifejezés látszik az arcán, pedig tudja, ó nagyon jól tudja, hogy Mikael többért kutat, de nem kell többet látnia rajta, mint fürkésző figyelmet. Jobb, ha már most tudatosodik benne, hogy nem egy emberi lénnyel társalog önmagáról, és a vámpír érzelmei nem türemkednek át úgy a bőrén, mint ahogy a fiúé teszi az övén, kavargó kétségek káoszörvényeként töltve be a szobát zaklatottsággal, indulattal, reménylő reménytelenséggel és a szuveneritás reszketeg harcával.

- Mihez vagy hozzászokva? Egy elbaszott, délies, pedofil nevelési tematikán kívül, ahol a vasárnapi templomban hagyjátok a bűneiteket? -szemhunyorítással fogadja el a bocsánatkérést, az ujjai belesimítnak a hajába, a feszes vállakra csordul le hűvös érintése, a nyakcsigolyák útján a gerincétre lépked és szétteríti a tenyerét a lapockái felett, az égő izmok melegén cirógat, köröket rajzolva a bőrén, megjelölve a sajátos hullaszaggal, ami nem bűzhödt és nem áporodott, egyszerűen csak átüt rajta az élettelenségének lemoshatatlan esszenciája. Ujjai alatt sodorja a fogságba ejtett hajtincset, élvezve, ahogy nyögi a húzás fájdalmát, érezve a gerjedő libabőr érdességét.

- Mások - biccent, de egyet nem ért, kéklő tekintete állja a fiúét, nyitott szájában látja a nyelvét, ahogy mozgolódva keresi a szavak formáját.- A kérdésre nem válaszoltál, de úgy veszem, ha megtetted volna, azt mondanád, hogy őtőlük nem is várod, hogy belemenjenek a rombolós-játékodba. Nézzenek oda, még a végén kiderül rólad, hogy tiszteled a nőket - a hanghordozása kissé kaján, mintha ez valami mulatságos dolog lenne, de közel ezer évet élt úgy, hogy néhány kivételtől eltekintve tényleg az volt, mert csak a legszörnyűbb asszonyok emelkedhettek, és azok inkább voltak szörnyetegek, mint nők, mint Moroven.

- Évszázadok távlatából nincs jelentősége az ilyen kijelentéseknek, Mikael. Nincs olyan, hogy "mindig így éltem", mert akkor a létezés kibírhatatlanul unalmas lett volna. Volt idő, hogy nőstények vettek körül, de egyáltalán nem bánom, hogy te egy kis hím vagy - elengedve a haját végigsimít a fején, mintha macskaforma lenne, aminek a két füle közé cirógathat, bár erről szó sincs.

- Néhány szóban nem lehet elmondani, de mégis egyetlen szóban elmondhatom a lényeget: elvárom tőled az engedelmességet, Mikael. Magányos kisvad vagy a világunkban, józan belátásod kell, hogy legyen erre. Most viszont öltözz fel és vezess körbe. Aközben is beszélgethetünk - emeli le a kezét róla, engedélyt adva arra az eltávolodásra, ami korábban nem volt megengedett.- És talán jobban sikerül fókuszban maradnod is.

Mikael Mason
Mikael Mason
hell around us
Hozzászólások száma :
47
Korom :
19
Fajom :
Vérhiúz
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
Tulajdon
Play by :
Valentijn Dijkman

blackout frpg

Hiúz
Hiúz

Rang
Kedd Okt. 15, 2024 7:52 pm
blood and bones
Nagyot sóhajtok, nem hiszem, hogy ebbe a vitába belemegyek vele, amúgy is azt gondolom, hogy az a fajta, akivel felesleges és mellé már nem is nagyon értem, hogy miről is van szó.
- Nem lehet mindent elmeséli, hiszen oly sok van, ami nekem lehet nem is fontos, de neked meg igen. - finoman megrántom az orrom, hogy jelezzem, amit kér az túl semmi és egyszerre minden is. Lehetetlen.
Nem is értem a fennkölt szavait.
- Tanulni vágyom, repülni majd akkor, ha a talajon biztonságba vagyok, de lehet, hogy büszke vagyok, gőgösnek azonban nem mondanám magam. - de nem tiltakozik a hangom, olyan vagyok, amilyen, majd úgyis ezer felé törik minden körülöttem, azt hiszem ez az, amit mind a ketten kifejezetten jól tudunk.
- Korod okán nagyobb a tapasztalatod. - ezzel sem tudok vitára kelni, nincs is okom rá.
A tekintetem elidőzik rajta, nem túl kényelmes ez a póz, remélem hamarosan tudok rajta változtatni.
Amennyire tudom végig mérem, rágom a választ, talán túl is. Szép ez a dög, túl szép is, ahogy így nézem.
A hiúz olyan rettentően kíváncsi… tobzódik bennem, lüktet.
- A leheletnyi különbség a között, hogy mit kérek egy amolyan éltető játéknak, és te mit szánsz annak mégis érezhető. Az pedig, hogy ne hagyj szárnyalni végképp nem egyenlő azzal, hogy szex közben mit kérek, ugyanis ott tettem és nem a megjelenésem előtt vagy azonnal azt követően. Vagy rosszul értelek? - kicsit már zavaros vagyok, de a hangom most sima és érdeklődő. Lehet, hogy rosszul értem.
Mély levegőt sóhajtok be, hogy felteljen a fejem is.
- Nem ismerlek téged, nem tudom mire vágysz, mik az elképzeléseid, azt sem, hogy akarok-e neked tényleg tetszeni. - dehogynem, nagyon szeretnék, olyan jó lenne, de kicsit már zavaros vagyok.
- Hogy őszinte legyek kicsit kezdem elveszteni a beszélgetés fonalát. - és teljesen így is van, már nagyon nem is értem  miről beszélgetünk és lehet, hogy most majd azt is mondja, hogy buta vagyok. És az lennék?
- Kérlek…- kérlek segítsen, hogy értsem, vagy beszéljünk kicsit másról. - nem tudom, igazad van, magam sem tudom mire vágyom. - elfáraszt ez a nagy logisztikázás.
- Szeretnék beszélni. - már megadom magam. - Csak nem könnyű, adj nekem időt megnyílni. - vagy ne, vagy nem tudom, nem akar megint megdugni? Azt érteném.

….

Nagyon mély levegőt veszek.
- Jézus nem volt meleg, egy csók anyám szerint nem bűn, de ha meg…-basznak. - több is történik az már az. - lehelet finoman vonok vállat, pedig csalódott vagyok, de nem mert ezt mondja rólam, hanem mert tudja, hogy ez a valós álszentség.
- Valójában indok, anyám csak gyűlölte, aki vagyok, akivé tettek. - nem vagyok hülye, tudom, hogy az ő bűnük.
Megrándul a szemem, ahogy apámat belesorolja a beteges mániákusok közé, pedig tudtam, hogy fogja, ellen is akartam állni neki, de…Hiszen olyan igaz.
- Nos…- nem kell a válaszom, megadta a feldübörgő szívem, a zavaros légzésem, az arcom forróvá válása és túl sápad bőrű vagyok, ne vörösödjek el.
Apám szabatosan vette a gyereknevelést, szerinte ez beletartozott, vagy csak élvezte, mert anyámat megcsalni nem merte, ő meg nem dugott vele, azért vagyok egyedül hálás, hogy nem Dorci lett az áldozata, hanem én.
Megvet most? Ahogy ő néz engem, én úgy őt, hogy én is elkapjam a tekintetében, ha lenézne.
Összeráncolom a szemöldököm és zsibbad a hátam már. Közben meg jó ez, zsibbadjon csak, hadd fájjon, hadd égjen.
- Van, majd mutatok neked. - hogyne lenne? Sejtem, hogy élcelődni akar rajta. Nem baj.
Pózt váltanék, de azonnal értem nyúl, felsóhajtok, és belül el is mosolyodom. Igen… ezt akarom, ezt tegye.
- Nem vagyok hozzászokva, hogy őszinte bókokkal lássanak el. - ez a valóság. A fogaim összecsikordulnak, mert nem biztos, hogy tetszem neki. De már nem vagyok olyan nyomorult, olyan vékony, olyan ronda.
- Bocsánat. - visszahelyezem az állam a combjára, szeretném azt mondani, hogy zsibbadok, de szerintem nem érdekli.
Az illata olyan tömény ilyen közelről, ott van rajta az élvezete, a verejtékem, a bőröm, az énem és ő.
Halkan felnyögök, ahogy a hajam húzza. Felszisszenek és megkeményedik a mellbimbóm, a bőröm kiveri a lúdbőr pettyessége.
- A lányoknál nem vagyok szebb, ők mások. - nem is értem. Aprót elnyílik a szám, tanulmányozom őt.
- Nem mondtam, hogy annyival jobb, más élmény, én általában az vagyok, akit megdugnak, sőt… a csajokkal meg, nos ott én és a testük puhább, az illatuk finomabb és, hogy őszinte legyek azért más ízük van a nyelvem alatt, némelyiknek és… a finom bőr a combjukon… - megnyalom a szám, a nők finomabbak, de nem tudnak megdugni és én vagyok, aki a férfi, akinek uralkodnia kell, nem vagyok uralkodásra szánva, de nem tűrném el, hogy egy nő engem irányítson, szóval jah… igen.
Megbillen az orrom, ahogy őt nézem, ennyire mindegy lenne?
- Mindig is így éltél? - vagy ez korral jár?  Biztos halom szeretőt tart, legalább van egy pomme az életében, de van vajon halandója? Szörnyrésze szerintem nincs, talán akkor… de lehet, miért ne lehetne, egy alfa hiúz.
- Pár szóban elmondod Samael, hogy tőlem mik az alap elvárások? - izgatottan morajlik a vérem, pedig oly apró volt a fájdalom, amit az imént okozott.
Van valami, amire nem válaszoltam vajon? Ha igen… nos úgyis rákérde.

Samael
Samael
hell around us
Hozzászólások száma :
33
Fajom :
vámpír
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
birtokos
Play by :
James Crabtree

blackout frpg

Mestervámpír
Mestervámpír

Rang
Kedd Okt. 08, 2024 3:00 pm
A vadászat néha
jobb, mint a préda.
- Ha ennyire feszélyez a kíváncsiság, Mikael, akkor meg kellene fontolnod, hogy nem viselkedsz feltűnő, kihívó és provokáló módon, ami kérdéseket vet fel az emberben. De ez így ebben a formában álszemérmességnek tűnik, hiszen a gesztusaid arról ordítanak, hogy beszélni akarsz, hát beszélj. Mondj el mindent magadról, terhelj túl tudással rólad - szórakozott vidámság ingerkedik a hangjában, nem mentes a gúnyosságtól, de nincs benne elutasítás és utálkozás, nincs undor.

Hogyan is lehetne, amikor az összehúzott szemöldökök rosszalló vonalát a szájba fehér fogakkal mart piros méltatlankodás egészíti ki tüneményes egésszé a fiú arcán? Talán nem dobban a szíve izgatottan és a vére nem lüktet a testében étvágygerjedt csodálattal, de a duzzadt ajak alján simító ujjai elárulják a tetszését, méltatják a szépséget. - Mert nem repülsz velük, hanem csak vergődsz. Túlburjánzik benned a büszkeség, a gőg, az ego tizenkilenc évnyi létezésre, amiből arra következtetsz, neked már mindenhez megvan a kellő élettapasztalatod, pedig nem is volt élet az, csak sodródás - ábrándozóvá mélyed a hangja amíg válaszol.

- De a kérdés még mindig az, hogyha megsemmisítésre vágysz, miért kéred ki magadnak a nyirbálást? Vagy ez a játék része számodra, hadakozni akarsz? - tűnődik rajta, de kék szemébe rosszalló hitetlenkedés költözik egy árnyalatnyi düh mellé, ami a pupillája peremérűl ásít a fiúra.- Nagyon öntudatos vagy ahhoz, hogy elhiggyem, hogy nem tudod, csak találgatod magad. Úgy vettem észre nem igazán érdekel téged, hogy mi van, ha valami nem tetszik nekem, sőt. Ha a tetszésemet akarod miért kell úgy kihúznom belőled a szavakat, amikor már az elején nyilvánvalóvá tettem, hogy nekem az tetszik, ha beszélsz? - ellentmondásba ütköznek az érzékletei, de ezzel együtt elengedi az ingerültségét, mert ez csak arra emlékezteti, hogy milyen fiatal is a fiú valójában.

Milyen kialakulatlan. Megnyugtatóan kialakulatlan. Mégis tele már olyan törésekkel, amik meghatározzák vadhajtásainak fejlődési irányát, de hát senki sem véletlenül kerül a vámpírok látószögébe. A sötétség és romlás világához tartozik.

- Pedig Jézus sem volt rest megcsókolni az apostolait - kissé összehúzza a szemét, mintha szúrná az elhallgatott részlet, ami körül mégis csapong a fiú, de hallani szinte az emlékeiből kiszivárgó ajtónyikorgást, egy magára hagyott gyerekkor tétova hüppögését, ami aztán önnön érdekében vált elfogadássá.- Ha neki kellett volna megvédenie, de nem tette, akkor egy rokon volt az elsőd? Egy kedves unokatestvér? Egy éhes nagybácsi? Vagy az apád? - nem tesz köztük különbséget, hiszen az ő szemszögéből nincs is, de mohón figyeli Mikael szemeit, tudni vágyva, melyiknél rebbennek árulkodva a rézszínű szempillák.

- Nehéz elképzelni esetlennek és félősnek. Van képed magadról abból a korból? - bár a tekintetében, igen, ott talán ott van az az ártó szándékot kutató gyámoltalanság, most, ahogy rámered, gyanakodva, izgatottan, ellenségesen szinte. Kíváncsian billenti meg a fejét. - Nem kértem demonstrációt, de már látom a cikázó szemed akkorról, miért bámulsz rám úgy, mintha megsértettelek volna? - utánanyúl, a hajába fog a füle mellett, visszahúzva az állát a combjára, ahogy eltávolodik azonnal, nem várva meg, amíg a sarkára helyezkedik, nem várva arra, hogy befejezze a mozdulatot, bár lustán szemlélődött, gyorsan lendül előre.

- Nem mondtam, hogy eltávolodhatsz tőlem - felcsavarja az ujjára az elcsípett hajtincset amíg olyan feszessé nem válik, hogy húzza a bőrt a füle mögött, az ujjvége odaér, odakarcol az érzékennyé váló bőrre.

- Honnan tudhatnám? A lányok gyakran féltékenyek az olyan fiúkra, akik szebbek náluk, a küllemed sikertelenségre kárhoztathatna, ha rosszul választasz, de ezek szerint ismered a közönséged - felhorkant.- Miért, mit adnak neked, amivel jobb neked velük, mint egy férfivel, hogyan elégítik ki a vágyakozásodat valami pusztító iránt? - hallani akarja, ha ezt nem keresi bennük, letisztázni a vonalakat.

- Nekem édesmindegy, Mikael, de a fiúk és férfiak racionálisabb lények, így jobban kedvelem a társaságukat. Ami felizgat annak nem sok köze van ahhoz, hogy farka vagy hüvelye van az illetőnek.

Mikael Mason
Mikael Mason
hell around us
Hozzászólások száma :
47
Korom :
19
Fajom :
Vérhiúz
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
Tulajdon
Play by :
Valentijn Dijkman

blackout frpg

Hiúz
Hiúz

Rang
Kedd Okt. 08, 2024 9:30 am
blood and bones

Éretlenség bújik meg a tekintetem mögött, mert nem értem, hogy miért érdeklem olyan nagyon? Mi oka van, hogy azt mondja csak a válaszaimra vágyik… szenvedélyesen?
Biztos vagyok benne, hogy ki akar figurázni, viccet fog belőlem csinálni, komédiát, hogy belepusztuljak. Megfarag a maga képére, arra, amit ő képzel rólam és az nem lesz egyenlő azzal, ahogy én képzelem magam. Nem szeretném, hogy csalódjon benne, nem tudom, hogy mitől fontos ez? Miért számít, amikor valójában nincs jelentősége, hiszen alig ismerem, de bennem valami vadul mocorog az ellen, hogy ne tetszem neki.
De mégis megadhatom neki, nincs semmi olyan oka, ami miatt ne tehetném meg.
- Talán azt a legnehezebb, az emberi kíváncsiságot, hiszen oly összetett. - de miért érdeklem ennyire? Bárcsak én tenném, adná isten, hogy valójában engem akarjon megismerni, hogy engem akarjon. Milyen csodálatos lenne, ha egy olyan nagyvad, mint ő engem akarna és nem a hiúzt, hanem csak engem. Mikaelt. Azt, aki vagyok és aki miatt oly sokat rettegtem gyerekkoromban.  Ahogy Kayden akart, mert akart, de nem nyúlt hozzám. Bárcsak akarna Samael. Bárcsak.
Álom.
Zavarnak a hiányosságai, a szívverése, a légzésének embersége, a testhője, mely most lassan hüllőszerüvé teszi.
Összerántom a szemöldököm. Konkretizáljak. Anyád.
De én hoztam be, én ígértem én vagyok, aki megtehetem.
A szavaira felpillantok rá, ráharapok a számra és megtartom magamnak a gondolataimat, mert abból megint harc lenne, hogy ő aztán mennyi tiszteletet mutatott felém, a képpel, az üzenettel, de ő elvárja, nos ezt lemeccseljük még.
- Miért nyirbálnád meg? - nem is értem, hiszen minek? Mit szeretne, hogy csak egy engedelmes kutya legyek a sarokban? Milyen elvárásai vannak? Szolga? Csendes szobadísz? Növény?
- Magam is csak találgatom, hogy mire vágyom. Nekem sem egyszerű ez, sőt nagyon is nehéz, mert mi van akkor, ha az, amire vágyom… neked nem tetszik? - ha megvet miatta? A hangom halk, összezavart, bizonytalan. Nyelek egyet és beszélni kezdek.
Figyel. Hallgatja a szavaim, befogadja őket, elemzi, én pedig csak beszélek. A szavaimnak nincs éle, nincs nagyobb jelentősége annál, hogy elmondom a tényeket.
- A modern keresztény anya a bibliát is úgy értelmezi, ahogy szeretné, szerinte a férfi férfival az a legnagyobb bűn, talán a gyilkosságnál is, elfogadhatatlan. - és persze tudom, hogy tudja, hogy az apám volt a másik férfi és lehet sokkal jobban ez zavarta semmint a tény maga. Mégsem tett ellene semmit, kint állt, amikor apám ránkcsukta a szobám ajtaját. Tudta mi történik odabent és ő engem tett ezért felelőssé, a gyerek hibája volt, aki a szeretet nyelvének érződött, amit nem lehetett elutasítani, mert a bántó szavak mögé rejtett simogatások miatt éltem túl.
- Azt hiszem engem tett hibás, mert képtelen volt megvédeni, de sejtéseim szerint nem is akart, ő a húgom védőszentje, nem az enyém. - finoman vállat vonok, ezeket már réges régen elfogadtam.
- Tények. - nem fájnak már… jaj dehogynem, de én színész leszek, nekem ezek el kell nyomni és el is tudom.
Szeretnék a fejébe látni, mert tudni akarom, hogy mit gondol a történetemről, mit érez iránta, de azt hiszem neki ez teljesen hétköznapi.
- Milyen? - sóhajtok egyet a keze alatt.
- Vékony, kicsi, törékeny, nagyon vörös, nagyon szeplős, fogszabályzós és gyáva. Célpont voltam, görnyedt a vállam és mindig cikázott a szemem, hogy lássam az ártó szándékot, bizalmatlan. A félelme szaga bevonzotta a vadakat. - így fogalmaznék, de féltem, mert otthon is mindig bántottak és így nem volt pajzsom. Nem volt semmi védelmem.
A szavai szíven szúrnak, összekoccan a fogam és gyanúsan méregetem, mi van, ha már most is gúnyosan mondja ezeket a szavakat. Engedetlenül hátra lököm magam a lábáról, hogy kiüljek a sarkamra, ő is hátra dől.
A szemeimben kiül a hiúz jelenléte, mert biztos vagyok benne, hogy nem láthat gyönyörűnek. Mélyen szívom be a levegőt, és tényleg csak őt méregetem, esküszöm gyanús.
Vagy mi van, ha tetszem neki, ha szépnek lát, ha tényleg annak gondol? Mi van, ha tényleg?
A kezeimmel a combomra támaszkodom, hagyom, hogy meztelenségem kitárjon neki.
- De, hogyne érdekelnének a nők? - miről beszél? megrezzen a szívem, hiszen barátnőm van, de ezt nem kötöm az orrára még.
- Szeretem a nőket az ágyban, kifejezetten. Én azt hiszem kicsit jobban is szeretem őket, de nincs ellenemre egy férfival sem a szex. - A szerelemben viszont csak nőkkel hiszek, biztos vagyok benne, hogy családom kell, hogy legyen és ahhoz nő kell.
- Téged izgatnak a nők? - és persze tudom, hogy a kérdésre nem válaszoltam telje egészében, még mindig nem mondtam el, hogy mi az, amire igazán vágyom.

Samael
Samael
hell around us
Hozzászólások száma :
33
Fajom :
vámpír
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
birtokos
Play by :
James Crabtree

blackout frpg

Mestervámpír
Mestervámpír

Rang
Pént. Okt. 04, 2024 2:36 pm
A vadászat néha
jobb, mint a préda.
- Most csak a válaszaidra vágyom, Mikael, olyan mélyen és szenvedélyesen, hogy azt már majdnem mániának nevezhetjük, ne aggódj és ne gondolkodj más jellegű vágyaimon, mert először a kíváncsiságom kell kielégítened - a hangja közömbös, de a hangsúlyai némi játékosságot engednek feltételezni, ám semmiképpen sem nevezhető szenvedélyesnek, távol tartja az indulatait és valódi érzéseit a fiútól, holtan tartja a testét most, hogy az élő aktusuk utáni percekben újra egy dominanciaharcban találta magát, amiben a fiatal kandúr próbálgatja a karmait.

Hiszen ez csak ennyi, s nem több, hatalmi játszma, az önkontroll és önirányítás illúziójának megtartásáért.

- Konkretizálj - pöccinti meg hüvelykujjal a testmelegre játszott fülbevaló fémjét és kedve lenne csak ebben az öltözékben felvezetni a cirkusz lépcsőin, onnan a nézőtérre, majd ki az utcára.- Az ilyen kicsit fogyatékosok, mint én abból értenek. Azt feltételezném, hogy a puszta idehívásod módjával önkéntelenül is beléptem egy ilyen játékba veled, bár nem tudtam neked, ám azt, és az fiatalságod és tapasztalatlanságod emlegetésének megalázó mivoltát is vérmesen zokon vetted, így muszáj, hogy pontosítsd, hogy mi az, amire vágysz. Miféle megsemmisítés, ha az elvadult szárnyaid nyirbálása nem volt a kedvedre.

Megáll a cirógató ujja a bőrén amikor összeakad a pillantása az aranypettyes szemekkel, ez amolyan vámpír módon az elakadt lélegzete helyett fejezi ki a gyönyörködő megrendültségét anélkül, hogy hagyná lusta szívét félredobbanni. Azt nem adja, de fürkésző tetszését nem sajnálja, miközben az arcán érzi a hiúz tömött, sűrű bundájának melegét, a vastak, puha szőrszálak simogatását halott bőrén, a létezését maga mellett, bár édes találkozásuk pillanatát sárga füstbe burkolja Mikael epeízű dühe. Ellöki tőle. Ellöki előle a macskáját, figyelmeztetően megszorítja kerek állát, de más későn, a hiúz visszaolvadt a homályba, egy illattá váli a vörös műanyagból tapasztott semlegessége mögött, ami sose volt igazi.

- Nehezen látom magam előtt egy modern keresztény ősanya szidalmazó nyelvi készletét, frissítsd fel az ismereteim - a fiú arcán időző pillantása sem rebben a szomorú történet hallatán, ő nem az a fajta vámpír, akinek ökölbe szorul halott szíve, ha azt hallja, hogy választottják mások is bántották már előtte, pedig ennek joga kizárólagosan az övé.

- Még csk el sem párásodott a hangod, miközben erről beszélsz, tényleg el vagy cseszve, nem igaz? - mélázik tűnődve, kéklő pillantása az egyik aranypettyes zöld szemről a másikra vándorol, külön-külön felkutatva a pupillák fekete mélyét az igazságért, ami elárulja, hogy nem csak egy szomorú hamupipőke mesét hall, amivel együttérzést akar kicsikarni az alakváltó, mint annyi másik ezen a világon.

De ő nem felel a szemeknek. Ó nem, a teste halott, a pupillája mozdulatlan, a szája vértelen és fintortalan, az élet egyértelmű jeleit eltemeti magában, hogy szabadon gondolkodhasson, a fiú szemei előtt is a háta mögé elrejtőzve az ismeretlenben, tűnődve és kételkedve, mérlegelve és értékelve amit kapott, amivel dolgoznia kell. Ez a jószág itt előtte oly nagyon használtnak tűnik belül és mégis olyan ragyogó kívül, a város urának számításai szerint elég ahhoz, hogy lefoglalja az energiáit és lám, már itt is vannak a héj alatt rejtőző repedésnyi szakadékok, amikben elveszhet egy évszázados lény, ami sértőnek érzi, hogy nem tiszta lapra firkálhatja fel a saját véres sorait.

Sérelmes. Ám a hiúz attól még hiúz, és ahogyan ő hívja az állatot, az állat is hívja magához bús, éneklő hördülésekkel, amiktől lelapulnak a kisvadak egy téli erdőben.

- Milyen voltál akkor? Az átváltozás előtt? Milyen fogásokat találtak rajtad? - végigsimít a vörös, ragyogó hajon.- Hiszen most gyönyörű vagy, mint egy angyal, mint Michael maga, akiről elneveztek, anyád térden állva imádhatna egy déli családban, ahol a családfa önmaga farkába harapó kígyóra hasonlít - leveszi róla a kezét, hátradől a karszékben, érezve az izzadtágot, nyálat, előnedvet és vért a háttámlán, amit mindketten odanyomatoztak az örökkévalóságnak.

- Nem is érdekelnek a puha testű nők, ha buziznak odahaza? - végre úgy fest, beszélgetnek, és ha ehhez Mikaelnek térdelnie kell, nem ő lesz az, aki megtagadja ezt tőle.

Mikael Mason
Mikael Mason
hell around us
Hozzászólások száma :
47
Korom :
19
Fajom :
Vérhiúz
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
Tulajdon
Play by :
Valentijn Dijkman

blackout frpg

Hiúz
Hiúz

Rang
Szer. Okt. 02, 2024 12:11 pm
blood and bones
Az egész helyzet olyan abszurd, hogy itt beszélgetünk, hogy tudni akarja, de abban is biztos vagyok, hogy vissza is élne vele, így elé tárni egy olyan titkot, amit simán ellenem fordíthat, nem egy jó taktika.
Most, hogy a szex tüze lement az agyamról, mindannak ellenére, hogy el ugyan nem élveztem, de már nem is akarok, már csak arra tudok gondolni, hogy ki akarok innen menni, hogy a szobámban akarok lenni, játszani akarok a haverokkal és elfelejti ezt az egész nagyon is lehetetlen helyzetet.
Pedig még valahol izgatott is voltam miatta, míg nem küldte azt az ostoba képet, addig azt hittem, ő megadja nekem azt, amitől a lelkem szárnyra kél.
Ha nem lennék ebben a szar pozícióban, akkor felemelném az állam, majd én tudom, hogy mikor akarom meglepni, de a helyzet az, hogy mivel az igazán fontos dolgokról nem beszélek vele, mint a csajom, a meló, vagy a suli, ahova felvettek, biztos vagyok benne, hogy a megleptések nem lesznek kedvére valóak, de míg nem tiltja meg, addig kell a vasat ütnöm és mellesleg, amúgy sem hagynám, hogy rátíltson bármire.
A helyzet kezd úgy kinézni, hogy ez nem is egy olyan játék, amibe én akartam belekerülni, hanem egy olyan, amit ő akar és emiatt bosszant a város kikúrtt urának hazug monológja is. De az is egy dög a sok közül, miért is lenne korrekt?
Az egyik fülemben a hosszú fülbevaló és ő pontosan azt simogatja, ha kedves lennék ezt akár egy törőd mozdulatnak is felfoghatnám, de biztos vagyok benne, hogy nem az, birtokló.
Jó, akkor majd meglepi valaki más. Illetve dehogy, én is fogom és ó az nem fog neki tetszeni.
- Egy olyan játék, amiben mindketten megkapjuk, amit akarunk és noha nem tudom te pontosan mit szeretnél tőlem, mire vágysz? Minek a reményében vagy itt, de biztos vagyok benne, hogy össze tudjuk hangolni. - vagy nem. Az is simán lehetséges.
- Játék a szexben. - még azelőtt, hogy visszakérdezne.
A simogatás már-már tetszik is, de valami miatt azt érzem mögötte, hogy a kéz mely most az állam cirógatja, nemsokára kitöri a nyakam és ez… ez nem tetszik.
- Szabályok… nem átlépni a határokat, én ugyan szeretem feszegetni őket, de nem szeretem az értelmetlen roncsolást. - a testemét persze, a lelkemnek meg olyan kurva mindegy. De persze ez fehér kesztyű lesz az arcába, ezt is tudom jól.
A szívem vadul dobol, ugrál a lehunyt szemhéjam alatt a szemgolyóm.
Mély sóhajjal nyílik el az ajkam.
- Nekem könnyebb volt úgy. - de igaza van, nem vagyok már felizgulva, sőt a szexnek most a gondolata is távoli, nem kell és nem akarom.
Felpillantok rá. Ismerem a tekintetem és tudom, hogy amikor így nézek, a zöld íriszem, arany pöttyök ékesítik, mert a macska a felszínre kíváncsiskodik. Engedem neki, csak azt remélem nem harap a simogató kézbe.
A düh kavargó energiái belőlem szökkenek a szobába szerteszét, mint egy leejtett pohár szétrepedő szilánkjai. Beterít mindent. Dühít, hogy szórakozik velem, hogy azt hiszi mindent megtehet velem és én hagyom, mert nem tehetek mást és lássuk be, még nem is akarok.
Újból mély levegőt szívok be, elhelyezkedek kényelmesebben, mert a hátam nem bírja ezt, de a fejem nem húzom el, nem számít a simogatása, nincs mögötte semmi.
Nem fejtem ki, hogy mert azt mondja, hogy biztonságban lennék attól még ez messze nem igaz, ezek szavak, melyekről nincs semmiféle bizonyítéka, én pedig annak hiszek, amit már megtapasztaltam.
Agyalok mit mondja úgy, hogy aztán ne kérdezzen jobban bele, de belefog, hát biztos vagyok benne.
Hiányzik Kayden, az ő hangja, finom simogatása, az, hogy olyan rettentően megbíztam benne, és ő nem is volt a hívóm, mert akkor csak egy kölyök voltam.
Biztos vagyok benne, hogy a válaszom nem arra fog érkezni, amit ő hallani  szeretne, mert az érdekli miért kérem, hiszen azt kérdezte nem rég, hogy kinek vagyok a selejtje.
Rárágok a számra, míg a szavaimon gondolkodom.
A macska felfelé kúszik, durva paranccsal taszítom a mélybe, de már nem megy olyan könnyen és olyan messzire sem.
Végül unottan vállat vonok és a hangom is semlegessé válik, hagyom, hogy a félelem, hogy mit gondol rólam kiszökjön belőlem, hogy megbélyegezzen ezáltal.
- Úgy nőtem fel, hogy a szeretet nyelve a bántalmazás volt. - és apám farka. - anyám túl vallásos a fia pedig a nézetei szerint buzi, apám meg egy patkány és a társaim sem voltak kedvesebbek. A szavaikat, melyek megalázóan bántóak voltak a túlélésem reményében a magamévá tettem. Megtanultam máshogy kezelni. - végül is nem hazudok. - otthonosak a bántó szavak, az már nem számít, hogy most igazak vagy csak akkor voltak. - könnyed vagyok, mintha csak Adyt mondanék fel.
- Tudok létezni benne, tudok élvezni benne. - hülyeséget beszélek én is tudom, azt is, hogy bele fog kérdezni nyiiilván.
A tekintetem az övét fürkészi az első grimaszt, a megvetés apró jelét, az lehet egy pupilla tágulás, vagy egy eltévedt mozdulat, egy apró rántás a szájon. Az orrlyukaim kitágulnak, ahogy beszívom a forró levegőt, vessen meg, gyűlöljön, nézzen le, azt értem, azzal tudok mit kezdeni, abba be tudok takarózni. Én a bókokat nem értem, ha jónak látnak, vagy azt mondják jól nézek ki az olyan, mintha a szemembe hazudnának. A szex meg nem nekem szól, a testnek, melyet a macska kikúrált egy cseppnyit, de valójában engem itt pont úgy semmire sem tartanak, mint odakint a nagyvilágban és ez így van jól.
A bántalmazást a lelkit és a testit azt.. azt érzem. Az a valós. Az igaz. Azt el tudom hinni és mivel az agyamban apám ezeket lelkesen összekötötte, mert ó nem hazudom, hogy nem simogatott addig míg nekem is jó volt… Hiszen ő így tudott engem szeretni, olyan különleges voltam olyankor, csak velem foglalkozott, csak engem cirógatott a többi pedig járulékos veszteség.
A vérem száguld, mint egy fékevesztett vonat japánban.
Ha van egy pici szerencsém nem kell neki a bántalmazó és megalázó szavak a szájába rágnom, amit visszamondhat nekem.

Samael
Samael
hell around us
Hozzászólások száma :
33
Fajom :
vámpír
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
birtokos
Play by :
James Crabtree

blackout frpg

Mestervámpír
Mestervámpír

Rang
Csüt. Szept. 26, 2024 9:43 am
A vadászat néha
jobb, mint a préda.
Az ő szemeiben nincsenek indulatok, csak súlyos, kék figyelem, ami elborítja a tekintetének horizontját mélyen, szinte sötétkéken, pont úgy, ahogyan az alkonyat utáni, de még az éjszaka előtti esti égbolt lenéz a földre, a halandókra, a lassan sötétbe boruló, elveszett tájra, úgy szemlélve azt, mintha örökre meg akarná jegyezni magának, mintha nem tudná, hogy jön majd még egy új hajnal, amikor felragyog a fény és újra láthatóvá válik a mindenség.

Szusszanva mosolyog a túlságosan nagyvonalú kijelentésen, de nem lobbantja a fiú szemére, hogy majd ő eldönti mire vannak készen, hiszen a kölyök össze-vissza kapkod, aligha hozhat megbízható döntéseket. Majd megérti, a nehezebb, tapasztalatibb úton, mert egészen nyilvánvalóvá teszi, hogy hiába beszél neki szépen. Pedig megpróbálta. Mindig megpróbálja. Még abban a korban született, amikor az értelmes, világos beszéd ritka kiváltság volt, valami értékes és lenyűgöző dolog, de Mikael már a modern kor gyermeke, akit hidegen hagynak az ilyen világi csodák, elveszik saját, túlságosan bonyolulttá magasztalt emberi érzéseinek labirintásban, amit le kell rombolni ahhoz, hogy hozzáférjen rejtőzködő kis lelkéhez.

- Helyes. Szeretem a jóféle meglepetéseket, de nem vagyok benne biztos egyelőre, hogy képes vagy őket prezentálni, úgy általában pedig meglepetések kellemetlenek. Jó, ha ezt megjegyzed és nem próbálod ki, mit reagálok valami rossz meglepetésre - szelíden mondja, a vörös tincset a fiú füle mögé gyűrve, végighúzva az ujját a fülkagyló ívén, bár a mozdulattal nem juttathatja el az agyáig a mondat tartalmát, tudja jól, hogy kihívásnak fogja venni.

A kölykök minden évszázadban szeretik kísérteni a szerencséjüket.

- Szerinted nincs jelentősége, de én egyelőre nem vagyok a fejedben, így számomra van. Mi ez a játék egészen pontosan? Mik a szabályaid? - az állát simogatja, kedvét lelve a mozdulat ismétlésében, a lesütött szempillák borzongó rendetlen rezdülésével, elmosolyodik, kár, hogy nem nézi, szinte kedves a mosolya, kedves, de hideg és távoli.

- Amióta ebben a szobában tartózkodunk legalább öt engedményt kaptál már, ha nem többet, így nem, Mikael, nincs több engedmény, mert nem látom, hogyan volna az mindkettőnk hasznára. Az előbb nagyon felajzott voltál és mégsem jutottunk a kérdés végére, szóval egyértelművé tetted, hogy az nem segít - levegő vesz, felesleges gesztus, csak a beszédhez kell, de ez a légvétel elég hangos ahhoz, hogy legyen közben ideje leülepedni a szavainak.

- Sehol nem leszel nagyobb biztonságban ezen a világon, mint a hívóvámpírod mellett, Mikael, úgyhogy kérlek, definiáld - nem esik nehezére a kérő szót használni, mintha nem félne attól, hogy ezzel hatalmat ad a fiú kezébe, hogy kifejezi a kívánságát az önkéntes részvétel felé a feletadásban, még ha ezzel könnyebb visszaélni, mint bármi mással a világon.

Nem fél, hiszen egy vámpír sem érezheti máshol a legnagyobb biztonságban magát, mint a hívóállata közelében, a legkényelmesebb érzés öleli körül hideg és halott szívét azzal a régóta nélkülözött élő-meleggel, amit más alakváltók nem adhatnak meg, így tartja egyensúlyban magát a világ és kordában véréhes ragadozóit, hogy csak a kiválasztottak között lehet jól, csak ott lehet ilyen elégedett a lusta üldögéléssel. Csak így, tele a szagával és ízével nem érzi a háta mögött a sír nyitott száját, ami arra csábítja, hogy hulljon csak vissza bele és nyugodjon békében.

Nincs békesség máshoz, mint itt, amikor a rézhuzal-tincsekkel játszhat.

Mikael Mason
Mikael Mason
hell around us
Hozzászólások száma :
47
Korom :
19
Fajom :
Vérhiúz
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
Tulajdon
Play by :
Valentijn Dijkman

blackout frpg

Hiúz
Hiúz

Rang
Kedd Szept. 24, 2024 10:47 am
blood and bones

Olyan mélyen szívom be a levegőt, hogy félő felrobban a tüdőn. Nem kérdezek vissza, túl sértett vagyok és csend csak magam számára jó, nem követek el hibát, de már nem akarok itt lenni, már kifejezetten bánom, hogy egyáltalán beavattam ebbe a féltve őrzött hülye kis titokba, hogy elhittem egy buta pillanatra, hogy megkaphatom, amit eleddig nem mertem senkitől sem elkérni, és olyan rég kaptam meg.
Tudom, mert Logan elmondta, hogy ez egy illúzió, hogy apám soha nem létező szeretetét keresem benne, de nekem olyan forrón ölelő otthonos lenne, akkor is, vagy pont amiatt, ha közben sírva fakadnék és valósan fájna, de elhittem… olyan hülye vagyok.
Elhúzom a szám. Tessék.. most mit van meglepve. Hát, amiről beszél az nem létezik, nem létezhet, nem vagyok egy utcakölyök, akit magához vesz… de az vagyok, de nem… hogy lehetnék?
Összepréselem a szám, hogy csendben maradjak, remélem nem hiszi, hogy bocsánatot kérek?
Igazán az tetszene, ha megbüntetne érte, ha bántana, nem úgy, ahogy én kértem, hanem úgy valósan, mert akkor szabad szívvel gyűlölhetem és forronghatok benne, akkor lesz mentségem mindenre, amit elkövetek ellene.
A vágynak már nyoma nincs a testemben, lehet nem is volt, már azt is kevéssé érzem, hogy bennem járt, már szégyellem, hogy ösztönből neki adtam magam és rohadtul élveztem, de élveztem volna ennyire bárkivel, igaz? Így kell lennie.
Újból nem felelek. Nem fejtem ki, hogy már a filmekben is unalmas, de elég erős víziói vannak arra, hogyan fog velem bánni, nem sejti, hogy ez a világ nem az, amiben ő élt és ezek szerint halt is, agyban mindenképpen.
Én is dönthetek, amit nem akarok nem tehet meg velem, ellenkező esetben rántsa elő a hiúzt és jó szórakozást.
Bámulunk egymásra. Én haragosan, dacosan, dühösen és elszántan. A macska bennem ólálkodik és bánom már, hogy őszintén kértem, nem mert nem adta meg és nem értette meg, hanem, mert nem érdemelte meg.
- Akkor még egyikünk sincs kész rá, hogy éljünk az általam ostobán elkért módszerrel. - én szívesen leszek fogyatékos, de nem hazudok és ezt kell, hogy érezze, én nem vagyok kész, ott abban a búja pillanatban azt hittem, de már nem akarom, mert a vágy hullámai sima víztükörré szelídültek bennem.
Újabb mély levegő, nincs megint válasz, de kérdés sincs. Én egy modern fiú vagyok, ő pedig egy ősöreg dög, meglátjuk mit hordoz a világ a romjain, lehet az ő holttestét. Séaghdha neki adott és én magam a városúrnak, de köztünk arról nem szólt a szövetség, hogy lepasszolhat és ha elállt a szóbeli szerződéstől én is megtehetem.
Mélyet sóhajtok, pedig olyan vonzó az az ajtó, messze lehet még a hajnal vajon? Sajnos igen biztos, hogy nem most jön és ez a patkány nem most lesz halott, de nem sokára.
Nem moccanok a simítása alatt, mintha tényleg egy öleb lennék, na ez még jobban felbasz. Az ideg megugrik az állkapcsomban, feszült lesz a vállam, a hátam, a hasizmaim.
- Nem akartalak meglepni. - ez is igaz, és ezek szerint nem is sikerült. De imádnám, ha rájönne, hogy túl fiatal vagyok neki, nem tudunk szót érteni és emiatt nem izgatom, így minimálisra szorítkozom a beszédben, hátha halálosan untatom és akkor megbasz megint, na bumm… még lehet élvezném is, de túlélném, aztán mehetek a dolgomra.
Rápillantok, ha már emeli a fejem és ez a gyengédség, erre felröffenek, biztos kurva nagy hazugság.
Rágom a szavait, őrölnek a fogaim, felmorranok benne, főleg mert a hatalma megrebben körülöttem és értem, hogy ki fogja szedni belőlem, meg fog idézni, hiszen meg is harapott, megteheti, alja lenne, de lehet csak kíváncsi. Belül kiröhögöm magam.
- Mert ahhoz amit kérdeztél…- nincs közöd.- annak nincs jelentősége a játékban.- lezserül vállat vonok, ami nem könnyű ebben a testhelyzetben.
Lesütöm a szemem, nem vagyok képes kimondani, mert szánalmasnak fog látni.
- Nem kaphatok engedményt? - igyekszem elnézni mellette. - Most nem szeretnék erről beszélni, de egyszer fogok. Ehhez nekem vagy nagyon… felajzottnak kell lennem, vagy végtelen biztonságban kell magam érezni és most nem teszem egyiket sem. - simulékony a hangom, nem tudok így beszélni róla, nem alázhat ennyire meg, de persze meg fogja tenni, hiszen már belengette a vámpírhatalmat.
- De ha mindenképpen szeretnéd, definiálom neked, hogy mire gondoltam. - valahogyan. Kínosan.
Halkan nyelek egyet, tudom, el kell mondanom, de ha van isten, akkor nem most. A zavartól ég a szemem, és zsibbad a szívem körül. Tudom, hogy mi az oka, hogy azt kérem amit, tudom mit keresek benne és tudom, hogy nem találnám meg, de akarom, hogy bántson, hogy alázzon porig, mert gyűlölni akarom és az segít benne, a gyűlölet olyan erős érzés. Felpezsdít és cselekvésre sarkall, azt akarom, de közben ahogy végig pillantok rajta. Őt akarom. Hiszen bennem valami hozzá törleszkedik, valami, amit nem is értek, valami erős és ösztönös. Sicc. Nincs itt semmi látnivaló.

Samael
Samael
hell around us
Hozzászólások száma :
33
Fajom :
vámpír
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
birtokos
Play by :
James Crabtree

blackout frpg

Mestervámpír
Mestervámpír

Rang
Kedd Szept. 17, 2024 3:01 pm
A vadászat néha
jobb, mint a préda.
- Nem, egyáltalán nem iskolázottságban teljesítesz alul - de befejezetlenül hagyja a gondolatot, hogy valójában akkor mivel, mert nem a saját reflexiója érdekli valójában, még mindig a fiút fürkészi, minden rezdülését és fintorát, ahogy arra készteti, hogy azt gondolja, csak akkor fogja megtudni a kérdésre a választ, ha betör a fejébe és vámpírként csavarja ki onnan, hogy mégis milyen megsemmisítésre gondolt, ha közben minden egyes lélegzetvételére köp és utálkozik a kis vörös, hogyan játszhatnának akkor, ha a puszta közelségét sem bírja elviselni amikor éppen nem dugatja magát vele. Érdekes felállás, nem annyira otthonos vadászterület a számára, de nem riad vissza tőle.

És nem fogja magát megadni a egyértelmű és egyszerű módszernek, amivel simán csak legyűrné. Még akkor sem, ha ezen az úton oda jutnak, hogy a hiúz megtorlás nélkül fogyatékosnak nevezi.

- Tessék? - nézi merőn, nyugodtan, nem hagyva a szívének, hogy felháborodástól árulkodva dobbanjon, csak engedi, hogy a vér ellustuljon a testében és beledermedjen az erejeibe, elfelejtve a szenvedély áramlását, tempótlan, lusta áramlássá változtatva a gondolatait. Egy bocsánatkéréstől elázott visszakozás tetszene, ki tudná kényszeríteni belőle egy kevés erőszakkal és talán meg is kellene tennie a tekintélyének megőrzése kedvéért, de túl sok időt töltött egyedül ahhoz, hogy az ilyen úri huncutságoknak a szükségesnél nagyobb jelentőséget tulajdonítani. - Ami a könyvekben és filmekben létezik, az ezerszer is létezett már azokon kívül is - lomhán formálja meg ezeket a nem érdekes szavakat, elgondolkodva figyeli Mikaelt és visszatükrözi az unalmát, halott testében a tétlenség és kedvetlenség alapállapotnak tekinthető, könnyű vele azonosulni, nem is a véréből szívta magába, ott ül körülöttük.

- A meglátásod tévedés. Amit elmondasz, csak azt tudom értelmezni, amit nem mondasz el, azt nem tudom helyesen vagy tévesen lereagálni, mondom, mint egyik fogyatékos a másiknak, ez így működik - halvány mosoly fut végig rókaléptekkel a száján, de nem marad meg sokáig.

- Meglepődnél, hogy mennyire nem halad túl a világ a romjain, amikből építkezik - az a szó, hogy “lehetőség” a fiú szájából úgy hangzik, mint egy fenyegetés, a szándékai ott gomolyognak benne, bele tudna harapni, ha válaszolni akarna rájuk, de nem, még nem, kövek alá temeti a saját ingerlékenységét, hogy rájöjjön, min pattog a hiúz idegrendszere olyan ádázul, s mit vett oly nagyon zokon, hogy nem lehet szót érteni vele.

- Felejtsd el azt az ajtót egy időre - simít végig a hajközepén ahogy lehajtja az állát a térdére, végigsimít a koponyájának vonalán, a tarkójának árkán a nyakizmok között.- Bárcsak azt mondhatnám, hogy meglepődök, amikor lehetőséget kapsz a korlátlan önkifejezésre szóban, de te inkább hallgatsz, ám valójában… nem, sajnos egy kicsit sem lepődtem meg - finoman billenti meg a fiú fejét, hogy a szemébe nézhessen, amikor felteszi a kérdést. - Mit értettél testi és lelki megsemmisítés alatt? Főleg úgy érdekel, hogy egyszerű kérdéseket is személyed elleni támadásnak veszel, amik korlátoznak a tévesen értelmezett jogaid gyakorlásában - kék szemében kitágul a pupilla, ahogy kilökődik belőle az energia, ami hipnotizáló parancs lassan lengő ingájaként mozdul el a zöld szemek elől, de mielőtt valódi hatása lehetne elengedi, hogy ne legyen kényszer a fiún, aki csak érezhette a hatalmat, ami a szemüregén át a koponyájába próbálta beleásni magát, mint egy szelíd vadállat.

Mikael Mason
Mikael Mason
hell around us
Hozzászólások száma :
47
Korom :
19
Fajom :
Vérhiúz
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
Tulajdon
Play by :
Valentijn Dijkman

blackout frpg

Hiúz
Hiúz

Rang
Hétf. Szept. 16, 2024 6:55 pm
blood and bones
Tádááám, újra megsért, milyen kurva meglepő, már majdnem elhittem, hogy nem lesz olyan faszom lekezelő, de persze az, mert mi más is lehetne?
Mély levegőt veszek, egészen beszívom az orromon, hogy aztán felteljen a tüdőm vele és megálljam, hogy egy igazán lekicsinylő válasszal feleljek meg.
- Bocsáss meg, úgy néz ki aluliskolázott vagyok. - és valami messze azt súgja, hogy arról meg a leghalványabb lila fingja sincs mit csinálok valójában, mert ez alapvetően nem túl fontos, vagy nem eléggé.
Azonban persze lehet, hogy tévedek és ez a lehetőség is fennáll, és valójában tud rólam mindent, csak szopat. Ha nem is szó szerint.
Tök őszintén azt hiszem, hogy mindegy mit mondok és mit teszek, ettől teljesen független, hogy ő mit reagál rá.
Olyan gúnyosan röffenek fel, hogy azt élmény lehet hallani is.
- Te… valójában egy kicsit fogyatékos vagy? - nincs más lehetőség. Óvatos a hangom, de élek a gyanúperrel. Alanyi joga, hogy bízzak benne? Mi a faszomról beszél? A tekintetem feltelik teljes értetlenséggel. Komolyan azt hiszi, hogy mert ő azt mondta én ezt fogom érezni?
- Zen mester is lehetsz, hogy a gondolataid tudod abba az irányba terelni, ami valaki szerint helyes, de azt hittem, hogy a gondolatbűn még csak filmekben és könyvekben létezik. - menten kiderül, hogy én is egyben vagyok benne, csak egy szar film, mert pornónak is geci unalmas volt, de pszichothriller még lehetne, ha a muki nem lenne teljesen faszkapal.
Felbosszant.
A vágynak már nyoma nincs bennem, mintha soha nem is lett volna, elmúlt és elfújta a szél, kisemmizett. Talán igaza van és nem is vágytam valósan rá.
Értetlenül megrázom a fejem. Persze megteheti, hogy bánt, hogy rosszul járok vele, de már 2024-et írunk, és nem 1800-at. Nekem is vannak jogaim és ha úgy dönt, hogy nélkülem szeretne szolgát belőlem, akkor nekem jogom van a koalícióhoz fordulni.
Újabb mély csalódott sóhajjal fogadom be a szavait, nem hiszem el.
- Értem, de a meglátásom szerint hiába mondom el. - vállat vonok unottan, valójában dögre untat a fellengzős szövege, amiben ő maga van jelen és egy olyan világ, amit ő álmodott meg és abban én egy asztali lámpa vagyok, szóval melyikünk álmodozik? Azt hiszem ő.
- Sokat vársz tőlem Samael és egy rég letűnt világ romjain még lehet igazad is lenne, de már nem abban a drámában élünk, sokkal korszerűbb vagyunk, tele lehetőségekkel. - és neki nincs arról fogalma, hogy teszem azt a közösségi média mennyire sokat árthat Séaghdha cirkuszának, ha valaki mer bátor lenni és ó… én merek.
Felbosszant… azzal, hogy elmondtam a legvadabb vágyam és ő visszaélt vele, egyszerűen kidobta ezzel és elvette a vágyam, hogy ő és én dolgozhatunk össze, de ahogy sejtem nem fog előfordulni, sokkal inkább azt hiszem ő tényleg egy rossz filmbe ragad.
Szomorúvá tesz és riadttá, de a legjobban csalódottá.
- Sajnálom, lehet valaki sokkal intelligensebbel kell neked. - újból megsért. Ma erre megyünk ki, úgy látom. Már olyan mérhetetlenül sértette vagyok, hogy nem is akarok társalogni vele.
Valahogy már az sem izgat, ha megharap, odatartom a nyakam, a hajamba maró ujjai sem izgatnak, unottságot húzok magamra, mintha ez lenne a módszerem ellene.
- Semmi. - már tudjuk, nem? Felállok, ahogy húz és tényleg az jut az eszembe, hogy mennék.
Engedelmesen térdre ereszkedem, vágyakozva az ajtó felé pillantok.
Az állam a térdére fektetem, jó, leszek az engedelmes kis unott szolgája, ha erre vágyik, tekintve, hogy nappal majd meglátom mit tehetek, míg ő holtan döglődik.
- Értem, hát akkor ezek a szabályok.- jó, akkor engedélyt kérek, de meglátjuk mit szól, ha nem talál bennem önállóságot, olyan könnyedén fog rámunni, hogy az mókának is rövid lesz.
Jó, akkor első pont, beszélni van jogom, semmi máshoz… jó.
Mérges vagyok, sértette és dühös.
Olyan mérhetetlenül dühös, hogy forrong bennem, a hiúzt mélyre tolom, hogy a morgása ne csússzon ki a torkomon, kéne neki, élvezné, és én nem adom meg.
Bosszant a pökhendisége, a lekezelése, valójában minden belőle.

Samael
Samael
hell around us
Hozzászólások száma :
33
Fajom :
vámpír
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
birtokos
Play by :
James Crabtree

blackout frpg

Mestervámpír
Mestervámpír

Rang
Pént. Szept. 13, 2024 1:58 pm
A vadászat néha
jobb, mint a préda.
- Talán ha minden helytelenül használt kifejezésért a térdemre fektetnélek és elvernélek megtanulnád, hogy ne használd őket, ha nem tudod mit jelentenek, de sajnos más nem vagy hozzá elég fiatal - nem mintha a kortól függne, hogy egy kitelt, de alfává még nem fejlődött alakváló fiút büntetne-e ilyen módon, egyszerűen csak kíváncsi, hogy mit reagál. Látni és hallani akarja, mert úgy fest, a kérdései csak falakat emelnek elé, mert ha már kérdez, akkor tudni akar, és a fiú gátlástalanul kihasználja a lehetőséget arra, hogy megtagadja a választ, nem félve a rosszallásától. Nem fél ez semmitől sem, és bár a harci bátorságot nagyra értékeli, még a gyönyörben elolvadt elme vigasza sem elegendő ahhoz, hogy ne szusszanjon bosszúsan.

- A hívóvámpírod vagyok, alanyi jogom van a teljes, töretlen és megkérdőjelezés nélküli bizalmadra és engedelmességedre, alanyi jogom, hogy az egyetlen gondolat legyek a fejedben, és te, szépségem, megtagadod tőlem a jogaim, és még kérkedsz is ezzel egy olyan sose létezett valóságot építve fel magadban, ami nagyon rosszul fog bánni veled, ha ezt így folytatod - már nem először figyelmezteti, de van, aki nehezebb utakon szeret tanulni és nem szereti a készen kapott szabályokat, csak az udvariasság mondatja el vele újra és újra, mert reméli, hogy utoléri a felvilágosodás a fiút.

- Le fogom tördelni rólad ezeket a sallangokat és megsemmisítem a hibás működéseid, a rosszul használt fogalmaid, hogy legyen helyem magamnak benned, mert a testedbe levés nem elégíti ki azt, amire alanyi jogom van feletted. Feltételezem, nem erre gondoltál, de semmi, amit nem mondasz el nekem valójában nem kaphat testet, így amit kértél, az én legjobb szándékaim ellenére temiattad nem kap esélyt a létezésre - összeszűkülnek a szembogarai, mintha valami utálatosat látna, miközben a szeme láttára oldódik fel a vágy a félelemben.

De kétszáz évet adna az életéből, ha tudná, hogy mi riasztotta így meg a kölyköt mielőtt a szavai szigorúra fordultak volna, mielőtt felingerelte volna. Hogyan riaszthatta meg így a saját vágyakozása, vagy merészsége, miféle korlátozásokat kell eltűrnie a makacs vörösben égve.

- Most köpöd szemen magad, cáfolva a korábbi szavaidat - szelíden figyelmezteti. - Nagyon úgy néz ki, hogy még a mondanivalódat sem vagy képes menedzselni, nemhogy az életedet - elveszi az étvágyát tőle, hiába hajtja oda a nyakát kívánatosan, ő elhúzza a fejét, belemarkol a vörös hajba kis mosollyal a szája szélén.

- Szegénykém, és mi vagy a vágyad nélkül? Csak egy bizonytalan fiú - a hajánál fogva húzza maga felé hogy ki kelljen kelnie a karosszékből, melléhúzza, a vállára tenyerelve nyomná le a térdére, ha nem ütközik túl nagy ellenállásba, a kezének egyszerű, határozott mozdulataival irányítja a fejtetőjére simítva a tenyerét ő telepszik le, és a térdére nyomja le Mikael fejét hogy az álla odasimuljon a bőrére, ő pedig a tarkója felé simít.

- Ülni, de felállni sem alanyi jog egy vámpír jelenlétében Mikael, kezdjük az alapoknál. Beszélni, ahhoz korlátlanul van jogod -kedvelve túr bele izzadt, vörös tincseivel az ujjain szétterítve szárogatja őket, hagyva, hogy a levegő a fiú fejbőréig simogasson.

Mikael Mason
Mikael Mason
hell around us
Hozzászólások száma :
47
Korom :
19
Fajom :
Vérhiúz
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
Tulajdon
Play by :
Valentijn Dijkman

blackout frpg

Hiúz
Hiúz

Rang
Szer. Szept. 11, 2024 12:22 pm
blood and bones
Anyámnak nagyon sok dologban igaza volt velem kapcsolatban, többek közt abban, hogy borzasztóan sértődékeny vagyok. Tudom magamról, mégsem tudok ellene tenni semmit, mert oly sok valódi sértés ért, de hogyan mondhatnám el ezt egy vámpírnak, illetve egynek már elmondtam, de őt nem zavarta, hogy az ölében bőgtem ki a bánatom, sőt a hátam simogatta, és a fülembe dörmögött, miközben a nyakán súrolt a panaszos ajka. De soha nem vett ezekről tudomást, noha éreztem a vágyát kitelve, felvastagodva. Talán pont amiatt, hogy elríttam apámat és a bántásokat, pedig míg velük nem hozott a sors össze azt hittem… dicsőség, hogy legalább a faterom foglalkozik velem, de Logant olyan mélyen dühítette fel, hogy rá kellett ébrednem nem jutalom ez, hanem büntetés, egy seb örök életre. Kayden máshogy látta, azt mondta ő túl öreg, neki mindenki kölyök, de nem neki van ebben igaza.
A hiányuk fellüktet bennem, ebben a kicsavart helyzetben.
- Könnyebb ez. - lihegem még vágytól zúgva, még lúdbőrtől pettyes bőrrel. - Bizalmat kérsz tőlem Samael, de az nem jár alanyi jogon. - nem? De. Azt ki kell érdemelni pont úgy nekem, mint neki, ez nem is lehet kérdéses.
Mély levegőt veszek, az eszmefuttatás jogos, nincs hozzáfűzni valóm, csak annyi lenne, hogy még nem érdekel kifejezetten, de csak pár órája ismerem, kettő, talán három és már megbaszott, szóval…
Rászorítok a fotel karfájára, ahogy megint elszorít a levegő elől. Érzem, hogy elégedetlen, hogy kezd türelmet veszíteni, de akkor tudom mik a határok és tudom hogyan lépjem át őket, túl öreg, hogy ilyen könnyen átlökjem a túlpartra.
Nem érti… nem mondhatom, amit gondolok, mert hiába vagyok lélekben és testben erősebb, mégis olyan könnyedén összetörhet, ha kinevet, vagy ne adj isten gúny tárgyává tesz, akkor kivégzi a lelkem, amit hosszú hónapok óta teszek rendben, emberfeletti melóval nem mellékesen.
Nem lehet, hogy ő vagy bárki lerombolja. Arra kéne gondolnom, hogy ő nem is fontos nekem, de azzá kell, hogy váljon, hiszen hívóm és vámpírom, még több, mint 21 hónapig az övé vagyok, abban össze kell csiszolódnunk és rettentően fájna, ha szánna vagy megvetne. Azzal megölne bennem mindent, amit azzal kaptam, hogy kiteltek a bőröm alatt az izmok, hogy hús is van rajtam, hogy a fogaim már nem csálék, hogy merek körmöt festeni és hosszú fülbevalót hordani.
Nem vagyok képmutató!
nem mondhatom ki azt, amit gondolok, nem lehetséges. Nem mert képmutató vagyok, hanem mert félek, azt nem lehet előbaszni belőlem, azt elősimogatni lehet.
Kapkodó légvételekkel, verdeső szívvel ülök a seggemen, még masszívan jelen lévő vággyal, noha már csak parázslik a szervezetemben, nem lobogó tűz. Nagyokat nyelek.
Felé fordítom a fejem. A tekintetemben bizonytalan harag dacol a kíváncsisággal, pedig a vámpír olyan gyengéd és annyira szép, én mégis azt hiszem, hogy el fog árulni, nem úgy fog megalázni, ahogy el mertem kérni és már kifejezetten bánom, hanem ténylegesen vérig fog sérteni és én nagyon sértődékeny vagyok és haragtartó is.
Megreszket a szám és lesütöm a szemem, zavar pírja forrósítja fel az arcom, rányalok a számra és rettentően szeretném az időt visszaforgatni, hogy ne kérjem ezt, nem most, de soha, senkitől. Mert itt ülök abban, hogy el kell mondanom, amit nem akarok.
Reszket az ajkam az érintése alatt, valódi pánik szikrázik belőlem. Félelem. Sűrű, erős félelem és túl erős bizalmatlanság.
- Már nem lényeges. - nyekergés vagyok, megbánás, sértett, haragvó dac.
- Soha nem kérném, hogy parancsolj nekem. - ó dehogynem. Mégis morran az ellenvetésem.
- Selejt vagyok. - ezt kérdezte igaz? Az vagyok, tudom, annak neveltek és nem baj, valakinek annak is kell lennie, ezzel együtt tudok élni.
Nem kérdezte kié, nem felelek rá, menekülnék, könnyedén fordítom a fejem el, hogy a nyakamhoz férjen, hogy a nyelve a lüktető éren simítson végig. Bár megharapna, az befogná a száját.
Nagyot nyelek, a szemem is lehunyom.
- Már nem tüzel a vágy bennem. - anyagtalanul vállat vonok, a jobbomon, olyan hanyagul, mintha minden mindegy lenne.
- Nem igénylem, elmenedzselem az életem. - szisszenő hangok a fogaim közül, hogy ne küldjem el a büdös picsába, lehet a szívére venné.
A dugási utáni sóvárgásom semmivé foszlik, mint, ahogy már azt sem akarom, hogy megsemmisítsen, semmit nem akarok. Legkevéssé beszélgetni, de dugni sem.
Menni akarok a dolgomra, hogy kigondoljam hogyan kellett volna pimaszul visszavágnom, mert persze most nem jut az eszembe semmi.
Szükséged van még ma rám? ha nem akkor mennék, de persze nem merem kimondani, nem merek én véget vetni a randevúnknak. Menő lenne, nagyon bátor és én nem vagyok bátor.

Samael
Samael
hell around us
Hozzászólások száma :
33
Fajom :
vámpír
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
birtokos
Play by :
James Crabtree

blackout frpg

Mestervámpír
Mestervámpír

Rang
Szer. Szept. 11, 2024 11:13 am
A vadászat néha
jobb, mint a préda.
- Valószínűleg úgy, hogy jó vagy abban, hogy megragadd a figyelmem testi módon. Hogy elterelj a kérdésektől, amikre nem akarsz válaszolni forró érzékiséggel, amit otthonosabb területnek tartasz a magad részére, mint egy beszélgetést egy vámpírral - csak röviden tűnődik el a kérdésen, ami megülhette volna költői magaslatát, ám mert ő is válaszokat vár el a kérdéseire, nem tagadja meg őket Mikaeltől sem.

Még ha ezek a kérdések valójában mellébeszélések az vénséges vén vámpír szemében, amik eltakarják előle a lényeget.

- Meg aztán, elég öreg vagyok ahhoz, hogy régimódi lehessek, és a kurválkodás azt jelentené, hogy fizetek érted, téged pedig nem érdekel, hogy mit csinálunk. De én nem fizetek. Téged pedig kell, hogy érdekeljen - majd egy szép napon, még ha most nem is teszi, mert újra a tiltakozó szót hallja, amire válaszul felmordul benne a mély és sötét elégedetlenség és egy kicsit meghúzza a szíjazatot, hogy elfojtsa a hangokat, ha azok olyanokat mondanak, ami nem tetszik neki.

Még jó, hogy van szíve, hogy egészen más nyelvet beszéljen, mint a vörös szertelen szája és ködös elméje, bíborszínű dobbanásokkal árulja el megejtő riadalmát és aztán feltámadó haragját, amin tűnődhet, hogy hol rontotta el, mert Mikaeltől sose tudná meg, hogy mégis mi a sérelem tárgya. Átható figyelemmel fürkészi, de a szemei helyett a fülére kell hagyatkozzon, az ereiben a fiú szívritmusát felvett vérének pulzálására, halott testének érzékeny antennáit túl eleven halandó érzékletek áradása ostromolja és az ellentmondások káoszában valahogy véres rendet kell vágni.

- Ahogy mondtam, lehetsz az, de tartsd meg másnak. Elvárom, hogy nekem azt mondd, amit valójában gondolsz - úgyis ki fogja szedni belőle. Kifaragja a húsából az igazságot, még ha maroknyi fehér, szeplős anyagából kisujjnyi valódiság marad is, mint egy túlszobrászolt márványtömbből, amit apránként veszejtett el az alkotó vésője, mert mást nem tehetett, amikor az anyag dacolni kezdett vele és inkább szétmállott ahelyett, hogy kibontakozott volna belőle a forma.

A jobbja az állára fog, a kezébe veszi, hüvelykujjával végigsimít a száján, zöld szemeiben keresi az igazságot, de mintha az ürességbe tekintene, ott nem talál válaszokat magának.

- Olyan sok színpompás, pazar szóval fejezed ki a felháborodásodat és ellenkezésedet, hogy az már költői, de most szűkszavú és hallgatag vagy, amikor arról kérdezlek, ami lényeges és érdekes. Kapsz még egy lehetőséget arra, hogy önként megmagyarázd a szavaid, majd úgy tekintem, mintha arra kértél volna, hogy parancsoljak neked - a fél kezével a karfára támaszkodva elég mélyre lehajol hozzá, hogy az arcuk egy vonalban legyen, hogy a szemébe nézhessen.

Most még csak szemek, kéklő lámpások bűverő nélkül, az íriszének peremén ott kapaszkodik a vidámság és az ingerültség is, sötét pupillájában dohos várakozás látszik, amíg oldalra nem fordítja el a fiú fejét, hogy csupasz nyaka kifeszüljön előtte egy nyalás erejéig, amivel a nyelve hegyét belefúrja a véna domborulatába, hogy kiszorítsa a vért, egy helyre terelve felszaporítsa a füle alatti pulzusponton, amíg a bőr feszülni nem kezd, a szájába zenélve.

- Mert ha olyan gyorsan változtatod az álláspontodat, akkor irányításra szorulsz, mert a saját gondolataidért sem tudsz felelősséget vállalni és a kezembe veszem a dolgaid - a fenyegetése bársonyos, édes, mint egy korai madár éneke a hómező felett.

Mikael Mason
Mikael Mason
hell around us
Hozzászólások száma :
47
Korom :
19
Fajom :
Vérhiúz
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
Tulajdon
Play by :
Valentijn Dijkman

blackout frpg

Hiúz
Hiúz

Rang
Hétf. Szept. 09, 2024 7:51 pm
blood and bones
Hangosan lihegek és zavar, hogy elképzelése szerint a hiúzt elő kell kúrni belőlem, akkor nem érti, hogy milyen a hiúz, azt nem lehet előkefélni, mert nem prédaállat, ha ő a bőröm alól felkúszik véget vet a mókának, hiheti, hogy szórakoztató lesz, de onnantól már nem leszek jelen, én nem vagyok alfa.
Persze aprót sem lep meg ama tény, hogy valójában neki csak és kizárólag a macska fontos belőlem.
- Miért? - csalódott a hangom, és egy kissé kíváncsi is. - Te hogyan fogalmaznál? - miben vagyok szerinte jó, ami nem arról szólt, hogy kurva vagyok? De abban kitűnő, ez egyszerű, nem kell hozzá semmi csak egy apró kis szeretete a szexnek és azt én kifejezetten élvezem.
Hangosan dobol a szívem, a vérem hullámzó tenger, a pulzusom verdeső pillangó szárnya.
Kifut a levegő belőlem az ujjának nem sok hely van a szoros öv alatt, a levegő megint megfutamodik bennem, felsimulok a mellkasára, neki préselem magam, még mindig mozdul a csípőm, még mindig tolom a fenekem neki, de csak hullámzom még, hiszen a vágy bennem aranyszín posztó.
- Nem. - pedig olyan jó lenne őszintének lenni, de a félelem erős bennem, hogy kinevet végül, megaláz, nem úgy, ahogy én szeretném, hogy olyképpen, mint tették sokszor, mert vékony voltam, mert kicsi, mert vörös, mert gyenge és mert fogszabályzós. Mert Romeót akartam játszani, de még csak Tybalt sem lehettem.
Csak pislogok rá, erőt gyűjtök, hogy elmondhassam, hogy kimondhassam, hogy elkérhessem anélkül, hogy bántana valósan, hogy kinevetne. Ki fog, biztos vagyok benne, kigúnyol  majd.
De mi van akkor, ha érdekli? Ha tudni akarja? Ha megtenné nekem és nem élne vissza a helyzettel, de vissza fog, mert vámpír, az aki és ami és inkább ami, semmint, aki.
A pánik a szívemre húzódik, idegesen kapkodom a levegőt.
Meglepi a kérésem, melyet végül csak elővakarok magamból és azonnal meg is bánom, ugyanabban a percben, ahogy kimondtam, ahogy szavakká formáztam, mert meglepem vele, nem döbbentem le, ott nem tartunk, de mégis értetlenség sugárzik belőle.
Összezavar ezzel.
Ő lep meg engem. Nem meglep, halálosan és vérig sért. Nagyot nyelek, hogy a csalódástól megdobbanó szívem ne essen ki a számon.
Rápillantok, hiszen ezt kérte és minden itt van az arcomon. A tény, hogy megbántott, hogy őszinte voltam és azt kapom képmutató vagyok.
A sértettség a szívembe kúszik, olyan nagyon megbánt, hogy el is döntöm többé nem leszek őszinte vele, haragos tűz lobban a szememben.
Összepréselt ajkakkal pördülök meg a széken és feszesre húzott háttal ülök le, dac sugárzik minden kidolgozott mozdulatomból.
- Talán az vagyok. - mindazonáltal nem érti ennek jelentőségét. Mert abból fel lehet épülni, fel lehet a talajról állni és azt is értem, de már nem akarom, hogy megtegye velem, mert egyszerűen…. kikérem magamnak, most pont nem voltam képmutató.
Hátra dőlök, érzem magamban, a baszás súlya még bennem honol, a farka felsebezte az érzékeny bensőm, de ezt akartam, nem zavar, de érzem.
Az öv végre lekerül a nyakamról, kihúzom magam, a szívem még vadul ver, de a vágyat megölte bennem ezzel az egyszerű sértéssel.
Fölém magasodik, lenyelem a kikivánkozó sértésem, de ettől még nem lesz jobb, mert azt hittem… de miért is bíztam benne? Mert ostoba vagyok.
Tanultam belőle, már nem leszek őszinte.
- Talán ezt is élvezem. - vállat vonok, mindannak ellenére, hogy jó helyen kapizsgál, lehet nem is olyan hülye, de nem fogom beavatni, csak nem hiszi? Ahhoz még kell egy kis bizalom nekünk
Keskennyé szorítom a szám vonalát, ahogy felpillantok rá.
- De már nem akarom. - és túl őszinte vagyok, hogy azt hihesse hazudok, na meg a vámpírok érzik, nem? Ahogy én is érzem, ha valaki hazudik.
Minden erőmmel rá koncentrálok, meg akarom ezt úszni, vissza akarok menni a szobámba, már nem akarok vele… játszani, akkor sem, ha kifejezetten tetszik, ha szeretnék vele lenni, ha oly nagyon vágyom… nem már nem, vágytam kielégülni.

Samael
Samael
hell around us
Hozzászólások száma :
33
Fajom :
vámpír
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
birtokos
Play by :
James Crabtree

blackout frpg

Mestervámpír
Mestervámpír

Rang
Vas. Szept. 08, 2024 11:53 am
A vadászat néha
jobb, mint a préda.
- Na most? Ki kell baszni belőled a hiúzt? Hosszú és szórakoztató éjszakáink lesznek - neveti csendesen, a fejét felkapja a morgó hangra, mint őzek a mezőn, ha a ragadozó közelít, bár az ő izmait egyáltalán nem a prédai mivolt rándítja meg, kitáguló orrcimpákkal szívja be a lopakodó fenevad gyorsan illanó szagát, de hiába simít végig az izzadtságtól fényes, sápadt mellkasán Mikaelnek, az a szív ott még nem érte ver ilyen hevesen. Miatta, de az csak erő, energia, a testi élvezet hajszolása, nem több, nem ok, nem motiváció, hanem következmény.

- Hm-hm, akár így is fogalmazhatod - szinte dúdol, ahogy hümmög, édes hangokká változtatja az egyetértést, lekerekíti és megpuhítja a lekurvázás éleit, mert a macskákat simogatni kell, de néha muszáj szigorúan simogatni. Felmordulva becsúsztatja a mutatóujját alulról az öv szíjai alá, háttal fektetve a torkának és kissé meghúzza rajta a bőrhurkokat, emlékeztetve a jelenlétére.

- Már hogyne volna szabad? Ez az egyetlen, amire valójában lehetőséged van Mikael - a pupillája felfalja a szeme kékjét, ahogy a figyelme felfalja a vörös vívódását, magához simítva a testét érzi a szívdobbanásainak disszonáns ritmusát, a küzdelmét a tanult mintákkal, az ösztönök harcát, a gyomrában felbuggyanó vágyakozást. Még éppen csak kiszállt belőle, de egy része benne maradt, ondófonállal kötötte össze vágyakozó állati áhítatát a fiúban elrejtett hiúzzal, és szinte bánja, hogy nem olvas bele a szemében tátongó gondolati űrbe. Nehezére esik nem betörni a szép burok alá, felrepesztve a szeplőkkel festett bőr fehér porcelánszobrát, hogy megérintse és megértse a szavakat, mert az a kettő nem viszi közelebb a megoldáshoz.

Megsemmisíteni. Szinte hallani, ahogy megismétli, az egyik szemöldöke kérdő ívként emelkedik meg az arcán, sápadt képén még úgy is kiválóan látszik, hogy a haja előrehullva nehezíti a nézelődést, pedig van ott látnivaló, csak a fiú nem kíváncsi rá. Elégedetlen szusszanása szétterül a homlokán, meglebbenti a rézhuzal-vörös szempillákat.- Rám nézz, ha akarsz valamit tőlem, Mikael, a szégyellős, szavakkal óvatos, képmutatóságból alázatos fiúcskát tartsd meg másoknak - a bőrszíjra fogva a nyakán megfordítja a vöröst, hogy a karszékbe üljön arra a helyes, kemény, még csepegő seggére, vajmi keveset törődve a huzat tisztaságával, lelve valami mámorítót abban a tudatban, hogy az érzékeny macskaorr még a beszáradás után is sokáig, az örökkévalóságig érezni fogja a bomló mag rothadásának oly sajátos szagát, összekeveredve a verítékének édesével. Érezni és utálni fogja a bűzlő mementóját ennek a pillanatnak.

- Megsemmisíteni a hibás, elrontott dolgokat kell Mikael - megsemmisíteni... a szó kerint a koponyájában, mint sebzett szárnyú madár haláltusájában az odúja falai között. Oly nagyon ellentétes az élet kívánságaival, hogy arra szavakat nem ismer, hiszen mást kérnek tőle, más kívánnak a macskák, azok mindig élni akarnak, vadul és forrón és az előbb még Mikael is élni akart, élni is élni hagyatni, de most mintha leizzadt volna magáról egy réteg emberséget, egy réteget tár fel magából. Kíváncsiság rebben benne és mohó figyelem, fölé hajolva ahogy a fiú ül megtámaszkodik a karfán fél kézzel, a másikkal leoldja róla az övet, csak hogy lazán lógjon a vállain, mellkasán, a csatja üsse meg a szívét.

- Az vagy? Valakinek a selejtje? - kié?

Tudni akarja. Tudni. Bele akar mászni a fejébe a válasz után, de nem akarja megbabonázni, csak összekarcolni az álszemérem felszínét, hogy a lélek sebeiből patakzó vér mossa ki elé a válaszokat.

Mikael Mason
Mikael Mason
hell around us
Hozzászólások száma :
47
Korom :
19
Fajom :
Vérhiúz
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
Tulajdon
Play by :
Valentijn Dijkman

blackout frpg

Hiúz
Hiúz

Rang
Hétf. Szept. 02, 2024 8:12 pm
blood and bones
Ordít a szuszogásom, a hiány az után maradt űr, mert amíg bennem volt, addig pontosan tudtam mi a “ dolgom”. Most pedig magamra maradok a combjaim közé visszafolyó váladékával, a halott magjával, amit lehet ki sem érdemeltem, de egy dugás az nem több, mint egy dugás és én… én többek akarok ettől a vámpírtól.
Panaszos sóhajjal fogadom a visszavonulását, de az agyam dolgozni kezd. Elkérhetem, amit akarok, elkérhetem, amire vágyom, de be fog skatulyázni, azt hiszi majd ennyi vagyok, egy fiú, aki a fájdalomban érti meg, hogy mit jelent, semmit.
Neki sem jelentek semmit, én nem. Ha nem lennék hiúz, egy ilyen, mint ő, elsétálna mellettem az utcán. Hiszen ő olyan gyönyörű, olyan erős, és a farka isteni.
Aztán eszembe jut, hogy azzal kell élnem, ami van és az a hiúz. Engedem, hogy a fejem hátra feszítésében felmorogjon belőlem, hosszan, fenyegetően, ijesztően, olyan elemin, amitől megremeg a gyomrom, pedig még magamban érzem őt. Még pulzál minden sejtem, még ott van az összehúzódásokban.
Ahogy hátra lép, berántok egy nagy adag levegőt és utána dőlök, de mást sem tehetnék. Élvezettel üdvözlöm a birtokló mozdulatot és nem is sejti, hogy ezzel mennyire a lényemre tapint. A mellkasára simulok, a két kezem megadóan lóg a testem mellett.  Úgy lihegek, mintha áthajszolt volna a világon, minden szívverésemre a halott magját pulzálom vissza magamból, az élménytől megrándul a szívem.
- Miben? - kérdezek vissza rekedten, mámorosan.
- A kurvaságban? - már-már vágyom rá, hogy megbántson, hogy gyűlölhessem, de bassza meg eddig semmit nem tett, ami miatt kéne és ez zavar, ezt nem értem.
- Nem lehet.- súgom nagyon halkan, nem kérhetem el, amire vágyom, azt neki tudnia KELL, éreznie KELL és biztos vagyok benne, hogy teszi és abban is, hogy addig nem adja meg, amíg nem kérem el. De azt nem lehet, az annyira bűnös, azt nem szabad, azt egyszerűen belénk verték, hogy nem lehet, nem kérhetem el, hogy bántson, hogy pont annyira bántson, amíg még jó nekem, ami nem ijeszt meg, ami nem riaszt el, de tegye meg. Lépje át a határt, hogy gyűlölhessem, így kell lennie, nem? Nem szabad engedni neki, mert vámpír, a génjeimbe van kódolva a fertőzéssel, hogy ellen kell állnom neki mindörökké, nem? De! Nem? De!
Pihegve kapok csak levegőt. Tedd meg! Roppantsd össze a gégém, ölj meg, vegyél el mindent belőlem, legyen vége. Tedd meg Samael, ő tedd már meg!!
- Nem lehet, nem szabad. - a hangom szánalmas nyüszítés. Tele vagyok szavak nélküli kérleléssel, miközben a seggem még a ritmusára préselődik.
Mély levegőt veszek, lehunyom a szemem és a fejem felé fordítom, ha hagyja. Az ajkaim elnyílnak és becsukódnak, majd megint elnyílnak.
- Hogyan mondjam ezt ki? - amit amúgy is tud és nem fogja megadni, amíg nem kérem el, de ha elkérem az megalapozza a kapcsolatunkat egyből az elején. Ha erős vagyok, annak lát? Vagy tudja, hogy egy szánalmas senki vagyok, aki arra vágyik, hogy nem csak testileg, de szavakkal is alázza meg?
Hogyan mondjam el, hogy azt akarom, hogy alázzon porig? Milyen ember vagyok, aki ezt érti? Aki ettől lesz teljes? Miért teszi ezt velem?
Végül veszek egy mély levegőt és mindent felteszek a szánalmas valómra.
-Semmisíts meg! - gyenge a hangom, rettegek, hogy kinevet, hogy annak a szánalmas senkinek lát, aki vagyok, akit az apja annak nevelt, akit az apja simogatott, akinek az apja kiverte és álmos éjszakán még a kölyök testére is élvezett. Az a fiú akarok lenni, akit olyan nagyon meggyilkoltak. Mert azt értem. Az annyira tiszta. te, én… mindenki más.
Rettegek, hogy meglátja ki vagyok és szánni fog, hogy megbélyegez, hogy… ő is gyűlölni fog, amiatt, aki vagyok. De engem még soha nem szerettek, nem baj, ha ő sem teszi, azért szép lenne, de ebben nem hiszek.
Nem akarom, hogy visszakérdezzen, míg szívdobogva várom, hogy értelmezze a szavaim.
- Szavakkal és … tettekkel is. - a szemem még mindig csukva. Azt akarom, hogy bántson, alázzon meg és aztán simogasson, míg elmúlik a feszültség, hogyan kérjem ezt egy vadidegentől? Maximum azt mondja Séaghdha szemébe, hogy nem kellek neki.
Olyan gyorsan veszem a levegőt, hogy kiszívom a szobából, belőle, magamból, rettegek, hogy minek lát majd, érti vajon? Érteni fog engem?

Samael
Samael
hell around us
Hozzászólások száma :
33
Fajom :
vámpír
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
birtokos
Play by :
James Crabtree

blackout frpg

Mestervámpír
Mestervámpír

Rang
Pént. Aug. 30, 2024 7:53 pm
A vadászat néha
jobb, mint a préda.
Többet akarva a kiáltásból többet harap, szavak helyetti hangok megigézett szerelmeseként mar puha szájjal, de kemény fogakkal belé újra és újra, ugyanazzal a ritmikus, mámorító lüktetéssel mozogva, mint benne, mélyen a testében olyan elátkozott, túlvilági életteliséggel, amire már nem is emlékszik halandó korából.

Rábízza Mikaelre, hogy küzdjön a lélegzetekért, hogy bírja, elbírja, kibírja a támadásainak végtelen sorát, felhúzva az orrát az élet gyűlöletének dühe ráncolja fel szép arcát, miközben a vére a szájában felrobbantja a rég halott ízlelőbimbókat az egyetlen létező élménnyel, ami elérheti, a vérízben oldott esszenciával, ahogy nyel, szinte érezni, hogy a kéjvágyon kívül minden mást elveszített testében lezuhan a bíbor folyadék, hogy kicsorduljon aztán a sebeken. Sűrű, nehéz vámpírvére beborítja a karmoló kezeket, ragacsos érzés, ahogy legördül a combján, mint egy figyelmeztetés, amire eszében sincs hallgatni.

Fékezhetetlennek és diadalmasnak érzi azokat a pillanatokat, amíg övé a macska, kiáltozva, jajongva, szavak helyett fájdalmat és gyönyörűséget dalolva a fülébe, alakváltóvére az örömtől és elégedettségtől izzik, és már nincs kell a zöld szemekben tükröződő sértettséggel foglalkozni, mert a vér átmelegíti, felforralja őt is belülről és ezt mind belelöki, lövelli abban a pillanatban, ahogy az élvezete kiforr és elborítja az elméjét a múlékony gyönyörűség.

Majd a hiány. Olyan, mint meghalni megint, magához szorítva a fiút, akit még csak nem is volt alkalma megkedvelni, lágyan ívelő, de fájdalomtól feszülő izmú vállával a szája alatt felvenni annak kapkodó lélegzetének ritmusát feleslegesen, de az azonosulás nyers vágyától hajtva, mert a kielégültség érzése azt követeli tőle, hogy éljen, verjen a szíve, szívja be a levegőt, aztán fújja a nyakába, a sebeire, zihálja a hátába, dicsérje vele.

Kapkodva fojtja vissza, lesimít a rajta mozgolódó csípőn, ami Mikael karmaival ellentétben élvtelin törleszkedik hozzá, bele tud feledkezni ebbe a kellemes mozgásba, amíg elég vért visszavon a farkából ahhoz, hogy kicsússzon belőle óvatosan. A lapockái fölül lecsókolja a verítéket, biztatva a kezek lazulását, a bőre égve fáj, de nem tesz miatta szemrehányást. Elhúzódik, felkel a fotelből, a hajánál fogva hátrahúzza Mikael fejét, hogy nekidőljön a mellkasának térdeltében és felnézzen rá.

- Jó vagy ebben - rézvörös tincseiből kicsúsztatja a kezét, végigsimít a torkán, hogy felszegve tartsa vele az állát, zöld szemeit figyeli, a gégéjének két oldalán simogatva végig az ujjaival olyan lustán, mintha nem is viselne girbegurbán lüktetve fájó karomnyomokat a csípőjének két oldalán, combján és seggén, ahol Mikael marcangolta.

- De ha nem kérsz tőlem egyebet, nem adhatok egyebet, Mikael, ez a szabály.

Mikael Mason
Mikael Mason
hell around us
Hozzászólások száma :
47
Korom :
19
Fajom :
Vérhiúz
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
Tulajdon
Play by :
Valentijn Dijkman

blackout frpg

Hiúz
Hiúz

Rang
Kedd Aug. 27, 2024 2:19 pm
blood and bones
Elfelejtem, hogy kik vagyunk, miért vagyunk itt és, hogy én éppen a jól működő kurvát játszom.
Könnyedén egyszerűsödőm le vágyra, annak ellenére, hogy levegőt alig kapok, de az éles fogak felsértik a vállam, felkiáltok édes kínomban.
Kevés, többet akarok, már nem tekintem a vámpírt ellenségnek, mert minden egyes döféssel letol az agyamról egy kisebb sziklát. Belefúrja magát és én kéjesen nyögdécselek, alig kapva levegőt.
Morranásokat tol elő belőlem, elvigyorodom két hangosabb nyögés között, tudom, hogy élvezi, ha a macska előtör egy-egy pillanatra, de ha engedek neki, akkor vége a szexnek, akkor véres háborúba bonyolódunk, mert a macskát nem lehet megbaszni, azt nem lehet lefogni, azt nem lehet leuralni, ellenben velem.
Zsibbad a gerincem, a combjaim, remegnek az ujjaim amivel vérszegényen a fotelba kapaszkodom.
Zavar a nyakamon az öv, mer nem tudom a fejem billegtetni tőle, csak a nyögéseim hangosodnak fel.
A bal kezem beszorítom a fotel és a felsőtestem közé, hogy levegő jusson a tüdőmbe, míg a másikkal hátra nyúlok. Belemarkolok, az összes körmöm a húsába mélyesztem és szaggatom az érzékeny oldalát, combját. Kéjesen nyöszörög a vágytól.
A nyakam felé tekeredve, a hajhagymák sikoltanak és egy kósza pillanatra eszembe jut, hogy meg fogok halni, megöl. Megfojt.
Ennyi volt, de ha így halok meg, hát nem azt mondom, hogy megérte.
Lila pöttyök ugrálnak a szemem előtt, az öklömmel csak kevesebb levegőt adok magamnak, immár két kézzel markolom a húsát, a körmeimmel majdnem megnyúzom, de szenvedek.
Újra lecsap és ez a harapás valós, mély, ösztönös és rettentően fájdalmas a felfeszült, felélesztett izmokban. Erősebben kapaszkodom belé, hangosan felkiálltok.
A vágy végig ront rajtam, mint egy úthenger.
A levegő már csak emlék, olyan gyorsan ver a szívem, hogy a szám remeg és ott lesz a vámpír, gyors, sűrű élvezete… ott bennem.
Megfeszül a hátam és újra felkiálltok, mert olyan forrón önt el, mintha folyékony parazsat élvezne belém, szinte marja az érzékenyre kefélt, rugalmas falat.
Lelassul a mozgása, végre kapok levegőt, ordítva szívom be, míg nekem simul, én pedig engedékenyen mozdítom a seggem rajta, hogy a csípőm lágy mozdulataival az utolsó cseppeket is magamba préseljem, tudom milyen lesz, amikor kivonul belőlem és óhatatlanul visszafolyik a lábaim között.
Leizzadtam.
Morranva nyögök fel, az ujjaim lazulnak a testén, de felmartam, mert a vérének illata keveredik az enyémmel.
A nyelve újult erővel hergel, tombol bennem a kielégítetlen vágy, az alhasam fáj tőle, a heréim feszesen húznak.
A farkam nem kőkemény, de nem is felpuhult, inkább kitelt, de nem kemény, nem hazudok.
- Bassza meg! - összegzem morgással vegyítve, ez kurva jó volt, de nekem kevés. Többet akarok, annyival többet, el kell élveznem, azt akarom, hogy uraljon le, bántson.
Lágyan ring a csípőm, ahogy a fenekem újra és újra feltolom rá.
Kapkodom a levegőt, kissé sípolva lélegzem, forró vagyok, égő fáklya, ez nekem nem elég, de a vágy nem tudott lecsillapodni, a szívem nem lassul, tekergek rajta, mert több kell. Még. El akarok élvezni.
Nagyokat nyelek, a számat nyalogatom, hogy nedves legyen újra, érzem magamban őt, az élvezetének ragacsos sikálását.

Samael
Samael
hell around us
Hozzászólások száma :
33
Fajom :
vámpír
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
birtokos
Play by :
James Crabtree

blackout frpg

Mestervámpír
Mestervámpír

Rang
Szomb. Aug. 24, 2024 8:42 pm
A vadászat néha
jobb, mint a préda.
A félbehagyott szavak helyére nyögéseket kell beilleszteni, mert zavarja a némaság. Szólt miatta egyszer, szólt miatta még egyszer, többször nem fog, hiszen Mikael nem együgyű, de el tudja érni, hogy használja a száját. Édes fogcsikorgásokkal kelt visszhangot a csípőmozdulatainak, önmagát ünnepelteti az elfulladó nyögésekkel, hiszen a fiú teste olyan, mint egy hangszer: minden alkalommal, amikor változtat valamit a benyomásom, a lenyomáson, vagy a mélységen egészen máshogy szól, mint annak előtte.

Szavak nélkül is kellemes hangokat csalhat ki belőle, vagy inkább, csak a szótlanságban teheti ezt meg? A kérlelése a farának nekipucsító ívéből hallatszik ki, az elégedettsége a lélegzetvételeit dadogtatja, odafigyel Mikael minden rezdülésére maga alatt, a szája rézszínű haján siklik, a nyelve, ajka a tarkójába fúrja magát, halott teste nem követel oxigént, csak élvezetet akar, még többet és többet belőle, a vért akarja, ami forró illatával árad alatta, a kéj és élvezet szagát pöffenti fel magából válaszul minden egyes lökésre, amivel a megegyezésük szerint megbassza szép ajándékát.

Üzletszerű kéjelgésnek nevezné azt, ahogy hozzádörgölőzik elfulladt, beteges, erekcióját veszítetten is tüzelő állattá hevült vággyal telin a fiú. Meg kellene tanítania neki, hogy ez nem működik rajta, túlságosan is hozzászokott a halál hidegéhez, hogy az élő ígéretektől elveszítse a fejét.

De egy kicsit mégis működik, mert ahogy a morgást hallja a farka akkorát rándul benne, hogy az a gerincén is végigbizsereg és beleharap a pettyes vállba, éppen csak belefúrva a fogainak hegyét, nem keresve eret magának, csak a húsba fojtja a feszültségét, abba csillapítja a vágyát. Alig tud szabadulni a gondolattól, hogy felrántva a háttámláról újra és újra addig csapja oda az aktus ritmusára a mellkasát, amíg ki nem köpi magából a macskát. Olyan egyszerű lenne felborítani kényes egyensúlyukkal együtt a karosszéket és a falba vagy a padlóba fullasztani a szemtelen macskahordozót, mint eltörni egy ujjat, egy gerincet, egy fejletlen koponyát, de nem lehet.

Valójában nem ezt akarja, ám a zsigereit háborgató ellenérzések feszítésében nehezebb józanul gondolkodni, és már nem is akar más, mint meghajlítani Mikael testét a kézfejére hurkolt hajánál fogva éppen annyira, hogy összezilálódott zihálásának legyen helye és anélkül terülhessen szét a támlán, hogy összetörne. Belekapaszkodik, meg a fába, miközben az úgy nyög alatta, mint az ízületek a karcsú testbe, amibe már nem fúródhat mélyebbre, nem a kielégülést megkívánt farkával, csak a fogaival, amiket újra és újra belesüllyeszt az izomba reszelős lélegzettel ízelelve meg a húsát, vérét. Nincs benne elmejáték, csak a fájdalom idézete, egy agyarát tenné rá, hogy ezért jobban nyújtózik és vonaglik Mikael olyan erőteljesen, szűkölve és izzva, ha a lelkével és macskájával nem is dörgölőzik hozzá, ó a testének minden egyes sejtjét a vámpír szolgálatába ajánlva, feláldozva az aktus gyönyöréért.

És ez most elég. Elég ahhoz, hogy belefullasztva a felhörrenését beleolvadjon és a szájába fröccsenő vérrel jutalmazza magát, miközben a gyönyör kínzó életre kelti az egész testét, fájdalmassá téve a létezést, a halált, túlságosan élővé, amitől elakad a fiúban. Hozzásimulva belerejtőzik egy pillanatra, elhemperedve a józan figyeléstől a hátának melegében egy percre, kettőre, amíg össze nem szedve magát végig nem nyal a vállán hagyott sebeken, mint egy hozzá hasonló macska.

Mikael Mason
Mikael Mason
hell around us
Hozzászólások száma :
47
Korom :
19
Fajom :
Vérhiúz
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
Tulajdon
Play by :
Valentijn Dijkman

blackout frpg

Hiúz
Hiúz

Rang
Csüt. Aug. 22, 2024 7:22 pm
blood and bones
Felmorranok, mert valahol igenis hazudik, vagy a vágyat, ami lehet pont annyira nem teljesen valós, mint az enyém, de kifejezetten zavar, hogy megfoszt a szívverésektől, mert nem kefélek hullákkal, de ez őt a leges legkevésbé sem fogja érdekelni, ebben biztos vagyok, hogy ez az én küzdelmem önnön magammal, azt hiszem az sem lenne kiváló érv.
Nem felelek hát, úgysem lehet igazam, de tekintve, hogy a vámpírok egész lénye hazugság, nem állok olyan távol az igazságtól. Rövidke életem folyamán egy vámpírt akartam csak, de 14 voltam, majdnem 15 és őt nem kaptam meg, de még két év és talán megtapasztalom milyen, amikor valósan is akarom a vámpírt.
Nem tagadom, hogy nem tetszik, ahogy a fejem félre fordítja, a hangja, a forró keze a testemen, de valami elég velős hiánycikk.
Hagyom, hogy a vágy elöntse a testem, hogy átvegye a hatalmat felettem, mert megtehetném, hogy rágom magam rajta, hogy kínlódom benne, de akkor kinek lenne jó? A magam ellensége nem vagyok és ez a dolog most rólam szól, mert ami a vámpírt érdekli, azt olyan mélyre tolom, hogy lehet nincs is alja a veremnek, amiben a macska nyűgösen vergődik, noha nincs ellenére a vámpír, sokkal inkább érdekli és ez ellenségessé tesz engem vele szemben. Árulás, nem tűröm.

Hangos, kissé panaszos nyögéssel fogadom magamba, de nem tudom úgysem megtéveszteni, hogy a behatolás fáj, akkor is, ha az ujjai jártak benne, nem olyan mélyen, mint a farka. Ez a fájdalom a magam által keltett saját ajzottságomban kitűnő. Kell, hogy értsem, hogy érezzem, hogy tudjam mit kaphatok meg és mit nem, mert felbosszant az egyetlen szapora dobbanás, mely kettétörte a gerincem, pofátlan és lelketlen visszavétele, de mit is vártam? Ő nem Kayden és soha nem is lesz. Mégis azt képzelem, hogy ő áll mögöttem, az ő csodálatos farka feszíti szét a testem. Beharapom a levegőt, míg az ujjaim feszülnek a támlán és kérlelhetetlenül bennem van. Sért. Sért az érzéketlensége, sért, hogy szimplán megbasz, semmi egyéb vágyat nem ad nekem, mondjuk én sem neki. De tőle sért, annak ellenére, hogy ajándékba kapott, az övé kéne, hogy legyek, de a végsőkig harcolok ez ellen, ha eljön az ideje, és a végsőkig a hiúznál nem légbe sodrott szó.
Elhessentek minden ellenálló gondolatot és leegyszerűsödöm a szexre, a benyomulások egymásutánjába, pedig levegőt alig kapok, mert kemény a fotel támlája és kemény a vámpír mögöttem, a húsom jajgat a bordáimon, a levegő hálni jár belém és belekezdtünk csak.
Minden egyes felökleléssel simább lesz az útja, bejáratosabba  terep, nyitottabb, élvezetesebb.
A farkam engedékenyen átadja a kellő vért a szívemnek, hogy az életösztön feltámadjon bennem, mert a nyomás éles.
A szex nem finom, nem ismerkedős az, amit kérek, baszás.
Hangosan nyögdécselek, a szemem felpattan és neki nyomom a seggem az ölének, hogy még mélyebbre jöhessen, még erősebben, hogy basszon, keményen, vadul, kielégíthetetlen vággyal.
A fájdalom átvándorol a gerincem aljára, ez az élvezet társul azzal, hogy a vámpír szíve feldobog a hátamban. Újabb elégedett hang röppen le a számról a nyögésem fűszerében.
Alig kapok levegőt, és ez aztán még jobban fokozza a vágyam. Azt a vágyat, ami nem a kielégülésről szól, hanem a fájdalom hajszolásáról, melytől a farkam nem kőkemény, de a vágy sértetlen és lesimogathatatlan, az a vágy, amitől akkor is el tudok élvezni, ha a testem nem adja meg nekem.
Remeg a combom, levegőért ordít belőlem minden és egy felhevült pillanatban a hiúz a torkom mélyéről fenyegetően odamordul, a pupillám csíkká szűkül.
Újra becsukom a szemem és egyre hangosabban kapkodom a levegőt, tolom fel magam a vámpír kemény forró húsára, neki törleszkedik az arcának, nyakának, ha hagyja és közben újabb, mélyebb morranás szalad át a hangszálaimon.
- Grah. - mondanám, hogy még, de muszáj engednie levegőt venni, mert a bordáim lassan a tüdőmbe állnak. Mégis ott leszek ebben az eszeveszett pillanatban, ebben a vad, őrült dugásban, amitől a bőrömön finom izzadság réteg jelenik meg, a felülete érdes lesz, ahogy a szőrszálak felmerednek, a nyögéseim morranásokká csúsznak.
Azt akarom, hogy durván keféljen, hogy a nyögések kiáltásokká fajuljanak.
De levegőhöz kell jutnom.

Samael
Samael
hell around us
Hozzászólások száma :
33
Fajom :
vámpír
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
birtokos
Play by :
James Crabtree

blackout frpg

Mestervámpír
Mestervámpír

Rang
Hétf. Aug. 19, 2024 5:50 pm
A vadászat néha
jobb, mint a préda.
- Hogyan hazudhatnék? - a hangja simít végig rajta, mint egy nagy tenyér, ami a bőre alatt akar végigcirógatni a takaros testen erőteljes, lusta mozdulattal lesöpörve róla minden korábbi érintés és cirógatás hevületét, melegét és tüzelését, hogy kikaparja az égő lángok alól a parazsat magának. - Ha egyszer nem is ígértem semmit, sőt... - szeret duruzsolni a fülébe, miközben Mikael merő szívdobbanás, hördülő lélegzet és roppanó ízület alatta, ahogy feszíti magát a bútorhoz és hozzá, ahogy oldalra tekeri a fejét és zizeg téliszőrme tapintású vörös haja a kezében.- ... nem is mondtam semmit.

Nem is érti.

Az alakváltóban gerjedt vágy nem őt csalogatja, hanem a macskát vigasztalja, mint egy odúmélyi dorombolás, ebben a pillanatban állat és ember között illetlennek érzi magát, szinte. Éppen csak szinte, mert a hormonok nyers ízét felnyalintja a vonagló bőrről és az édes kis nyögések beszövik az elméjét, kell ehhez a játékhoz, amit a vörös önmagával játszik, kell a szája a füle mögött, a nyelve a bőrén lehúzva, a keze a csípőjére markolva és főleg kell a farka, hogy benne legyen erőteljes.

Kell a teste, hogy kiegészítse az övét, hogy kicsalja belőle a meglepett nyögést, mert nem törődött vele annyit, hogy összefeszülésük ne legyen újszerű a testének. Beleborzong a hangjába, meg az ujjai alatt pattogó háttámla fájának nyögésébe, de az hamarabb abbahagyja az ellenkezést Mikael szorításával, mint a teste azt, hogy a maga horzsoló, forró feszültségével ellenálljon neki.

Kifújja a levegőt a létezésének melléküregeiből is, hogy belefullassza a szívét az oxigénszegénységből, megálljt parancsolva a nekidobbanásoknak, amivel felelni akar a vadul felverő szívverésnek. Nem, azt mondta akkor adja, ha megszerzi, de ezzel a készséggel még nem szerzi meg, nem a hiúz nélkül, nem az emberi igyekvéssel, hogy a saját és közös kedvükre tegyen tekergő csípőjével.

Közös? Kétség kívül, érzéketlennek kellene lennie ahhoz, hogy ne élvezze lehunyódó szemekkel a szorosságot, a légszomjas kis fellihegést maga alatt. De nem az. Az élet huzalozása benne kihozza az alakváltó melegét a testéből, a farkán keresztül minden tagjába juttat belőle, felborzongatja a gerincvelőjét és megolajozza a parancsra mozduló izmokat. Lefogja a támlára, úgy húzódik ki belőle, hogy aztán visszatérjen, erőteljes döféssel újra és újra megidézve neki és magának az első behatolás élményét. A halott hús belemerülését az élőbe, erőteljes, mély eltemetéssel, bele akarva ásni magát a forróságába, megtalálva ott az élet gócát, hogy abba merüljön el, a szerves létezésében, minden egyes alkalommal egy kicsivel mélyebbre kerülve, amennyire csak lehetséges. Egy kicsit még jobban. Vagy egy kicsit gyorsabban és erőteljesebben, mint előzőleg, de soha nem pontosan ugyanúgy, mint ahogyan egyetlen fiú-szívdobbanással korábban belenyomta magát.

Szórakozás. Nem más. A hiúzvér megfuttatása a ruganyos testben, a verítékének megízlelése, belekóstol abba, amit a fiú elvár egy vámpírtól, amelyik ajándékba veszi őt. Bassza meg. Szó szerint és minden értelemben, szétszóródott lélegzetek dallamával nevet a bőrére, miközben a szíve nekidobban, belefeszül, élővé teszi a húsát, hogy jobban érezze, jobban élvezze a közelséget, de a tudata nem kevésbé marad halott és figyelő, ami a vörös rezdüléseit latolgatja, azt veszi számításba, lajtsromba maga alatt, ahogy elfullad a lélegzete, ahogy megfeszül a teste, ahogy élvezi magát nekifeszíteni, hogy elvegye magának róla a kielégülést.

Mikael Mason
Mikael Mason
hell around us
Hozzászólások száma :
47
Korom :
19
Fajom :
Vérhiúz
Csatlakoztam :
2024. Jul. 09.
Családi állapot :
Tulajdon
Play by :
Valentijn Dijkman

blackout frpg

Hiúz
Hiúz

Rang
Hétf. Aug. 19, 2024 12:53 pm
blood and bones
Mindennek megvan a maga jól bevált folyamata és amit jelenleg Samel kér tőlem az nem is olyan amivel küzdenem kéne, azt tudom.
A tudás pedig hatalom, még akkor is, ha nem én képviselem valójában a hatalom köpenyét, míg én vagyok a gyengébb, az ajándék.
Pontosan úgy is tart a fotel támlájára nyomva, miközben már sokkal korlátozottabban dörgölöm magam hozzá,
A hajhagymák égnek a szorításában, mint a lüktető farkam, a cseppnyi fájdalom, ami ajzószerkét terül szét a szervezetemben. Ha büntetésnek szánta, már pontosan tudja, hogy nem a jó út, amin halad, de nincs kétségem, hogy a határok feszegetése nekem lesz kellemetlenebb.
Azonban ezt mégis olyan jól tudom, ismerős hangok, szavak csengenek a fülemben, melyek ütések nyomán siklottak le érzéki szájakról.
Kayden más volt, mint Samael, de lényében egyívásúak. A vámpír csak vámpír marad, nem vetkőzheti le soha saját valóját, ösztönből fakadó lényét. Mindannak ellenére, hogy az egyik nem adta meg nekem, amiért oly sokat könyörögtem és most igaza van a mögöttem dörgölőző dögnek, tőle valóban nem kértem, és sejtem; még.
Felszisszenek a játékos odacsípésre, mint egy bosszús kölyökkutya, akit leteremtettek és elvették a gumicsontot és haragosan odacsíp, de nem mer harapni, mindannak ellenére, hogy sejtem ő fog.
Perzselő hevület a vér a testemben, a vágy lobogtatja a kialvatlan tüzeket és a nyögéseim már majdnem halkabbak, mint a szívemnek heves lüktetése, melytől minden porcikám elégni érződik. A csontok csupaszon porladnak el bennem, pedig a vámpír még semmi sem tett, én testem magammal, azzal a hülye, bolond, buta akarással, ami azt ígéri nekem, lehet jó, lesz még jó, hogy valaki értéket lát bennem, de ő azt az értéket látja melyet Séaghdha rám címzett. Kiderül majd, hogy a rám aggatott árcédula mennyire helyes, vagy leárazott, felülértékelt, avagy lehetne több is, attól függően, hogy miként szolgálom majd a vámpír akaratát? Vagy attól, hogy mennyire tudom ébren tartani az érzékeléseit? Esetleg, hogy a kíváncsiság milyen mélyre nyúlik?
A hiúz belül tekereg a belső szerveim, a bordáim körül, neki ez a dolog nem tetszik, ő egészen másra vágyik.
De láttam alfát és erős vámpírt olyan kötelékkel, mely szabad kézzel is gitárhúrként pendíthető.
Látom most is Élie és Séaghdha között, az ő köteléküktől hasra esik az ember és alá hullik, mintha lézernyaláb lenne és kettéhasítana. Ez lenne vajon, amire én magam is vágyom?
- Hazudsz. - nyőgöm, tőle csak annyit kértem, hogy adja nekem a szívverését, megtagadta. Alapjaiban hazudik.
A dolog annyiból lenne fontos, hogy ne egy hullával keféljek.
A bőrömön szikrák pattognak, türelmetlen vagyok. Logan mindig is nehezményezte, hogy nem tanúsítok türelmet, de ha olyan nehezen megy? Akarom, most egyszerre és azonnal.
Mégis elkérem, mert akarom és nem fosztom meg magam tőle. Magam ellensége nem vagyok, nem leszek.
A lehelete forró a tarkómon, a hajam a kezében feszül, de leválik a farkamról és beszívom a levegőt, majd kifújom, a testemre lazítok, mert az érdeklődő érintés előre jelzi mi fog történni.
A vállam előre billen a testem a támlába préselődik, a fejem is előre szökne, ha nem tartana, de a seggem felé tolom odakinálom magam, pedig ez nem könnyű, de akarom.
A várakozásom megéri, mert tiszta, nyers, kérlelhetetlen mozdulattal nyársal fel.
Meglepett, fájdalmas de elégedett hang szökik meg belőlem. Az ujjaim vadul szorítják a fotelt, a testem ellenkezik egy pillanatra, ellenállással tolom kifelé, de mit sem törődik velem.
Elégedetten nyőgök fel, a testem beszorul közé és a fotel közé és eszembe jut, hogy mennyire szeretnék máshova szorulni, de aztán a gondolat ki is röppen belőlem, mert a szíve nekiverődik a mellkasomnak.
Győzelemnek könyvelem el, de már csak az érdekel, hogy bennem van.
Nagyobb, mint hittem, vagy csak rá kell még készülnöm, a fájdalom elenyésző, de jelen van, míg be nem járat.
Nyöszörgök, a szívem zajosan veri a maga igazát és mégis feltolom magam rá.
Tépjen szét, feszítsen, amíg csak képes rá.
A lábujjaim apró görcsbe rándulnak és abba se hagyja még és még akarom.
- Eghen. - alig kapok levegőt, mert összenyomja a mellkasom.
Kérném, hogy még, de nem fogja abbahagyni.
Rápréselem magam a farkára, olyan mélyre, ahol már csak a szerveim laknak, neki nyomom a fenekem teljesen és megmozgatom, hogy minden apró centi beljebb jusson, ráriszálom magam.
Ebben jó vagyok, ezt értem, ismerem, érzem, ez vagyok én, a szajha, aki szexel szerzi el jussát?
Csak, hogy Samaelnek nem egy kezdő kis kurva fog kelleni és ő hát… nem félek, hogy untatni fogom, de most csak…
- Basszál meg! - mégis sokkal inkább esedezik a hangom, mint utasít.

Ajánlott tartalom
hell around us

blackout frpg

blood and bones

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
blackout :: Játéktér :: Belváros :: Kárhozottak cirkusza-